CRIMA care a ȘOCAT: Si-a transat MAMA in peste 1,000 de bucati!

Un spaniol de 26 de ani a șocat o lume întreagă. Anchetatorii au fost uluiţi în momentul în care au descoperit teribila Crimă. Tânărul și-a tranșat mama în vârstă de 66 de ani în peste 1.000 de bucăți, le-a pus în caserole și le-a mâncat împreună cu câinele lui, în apartamentul din Madrid în care locuia.

Alberto Sanchez Gomez, 26 de ani, a mărturisit uciderea brutală a mamei sale, Maria Soledad Gomez, de 66 de ani, după ce detectivii au venit la apartamentul său din Madrid, întrebând despre femeia care lipsea de o lună, relatează ziarul spaniol El Mundo . Poliția spune că a disecat corpul cu mare precizie. Mai mult, Sanchez a mărturisit imediat că şi-a ucis mama, a tăiat-o bucăţi, apoi a gătit părți din corpul său iar oasele le-a aruncat la coș. Mărturisirea îngrozitoare a condus poliția la descoperirea sumbră a rămășițelor parțiale ale femeii.

Fostul chelner a recunoscut, de asemenea, că a mâncat rămășițele gătite ale mamei sale, precum și faptul că şi-a hrănit câinele de companie. Detaliile îngrozitoare au fost dezvăluite sâmbătă, când Sanchez a apărut în fața unei curți.

„Părţile corpului sunt atât de mici încât va fi aproape imposibil să se descopere cum a ucis-o. A trecut mult timp și corpul este destul de deteriorat „, a declarat pentru El Pais o sursă din poliție . Corpul a fost transportat la Institutul Anatomic de Judiciar pentru o autopsie.

Joi după-amiază agenții s-au dus la el acasă și au bătut la ușă. Alberto le-a deschis foarte calm, şi i-au cerut să vorbească cu mama sa. El a răspuns că era în casă invitându-i să intre. Tânărul le-a arătat mai multe cutii în care erau rămășițele mamei sale. Au fost împrăștiate în bucătărie, în frigider și în alte dulapuri. Agenții au rămas fără replică. Au fost în stare de șoc pentru câteva minute.

Sursele anchetei au indicat, de asemenea, că deținutul a consumat droguri și a băut frecvent. Arestatul are un frate mai mare, cu care nu avea nici o relație. Tatăl murise cu mulți ani în urmă . Alberto era hotelier și lucrase ca chelner în mai multe restaurante. De asemenea şi într-un restaurant din cartier unde mama lui venea adesea să-l vadă.

Câinele a fost ridicat de către SEVEMUR (Serviciul Veterinar Urgent al orașului Madrid) și transferat la centul din Cuatro Vientos. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *