Crima care a şocat o tara. Cum şi-a anunţat un băiat colegii de şcoală că mama i-a omorât cinci fraţi. Femeia a încercat să se sinucidă

Un oraş din vestul Germaniei a fost zguduit după ce poliţiştii au descoperit într-un apartament corpurile fără viaţă a cinci copii cu vârste de 1, 2, 3, 6 şi 8 ani. Forţele de ordine au fost alertate de mesajul unui copil către colegul său de clasă care s-a scuzat că nu poate ajunge la şcoală „din cauză că fraţii şi surorile mele sunt morţi”.

Din primele informaţii, se pare că mama copiilor i-ar fi otrăvit pe cei cinci. Potrivit unei surse din poliţie citate de RTL, mama s-ar fi folosit de pastile. Singurul supravieţuitor, un băiat de 11 ani, nu a fost rănit şi în prezent este în grija rudelor, au transmis poliţiştii.

Mama copiilor a scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat în faţa unui tren, fiind salvată de pompieri. Cu toate astea, autorităţile au precizat că starea acesteia nu permite să fie intervievată de poliţişti.

„Presupunem că a fost comisă o crimă. Cum şi de ce s-a întâmplat încă nu putem spune sigur. În acest moment credem că mama de 27 de ani este cea responsabilă. Aceasta s-a aruncat în faţa unui tren în Dusseldorf şi are răni grave. În acest moment este tratată la spital”, a declarat Stefan Weiand, un purtător de cuvânt din poliţie, citat de The Sun.

RTL transmite că poliţiştii au încercat să-i resusciteze pe cei cinci copii, însă a fost în zadar şi că au rămas traumatizaţi de ce au descoperit.

Forţele de ordine au refuzat să confirme dacă mama copiilor i-a otrăvit cu pastile, relatează Bild. Cu toate astea, presa din Germania scrie că cei cinci nu aveau răni fizice pe corp şi că există în curs o investigaţie toxicologică.

Jurnaliştii germani mai scriu că mama a născut primul copil la 16 ani şi că mai apoi s-a despărţit de tatăl copiilor.

Primarul oraşului şi-a făcut apariţia la locul crimei şi a aprins o lumânare. Acesta a scris ulterior pe Facebook că este şocat şi că transmite condoleanţe celor apropiaţi familiei şi copiilor implicaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *