Crima care a ingrozit Romania. Anchetatorii, în alertă maximă

Tragedie într-o locuință din Constanța. Un cuplu, o femeie de 51 de ani și partenerul acesteia, de 52 de ani, au fost găsiți morți, înjunghiați.

Descoperirea macabră a fost făcută de fiul femeii, care locuia în aceeași casă, luni seara, când a revenit de la muncă. Acesta, în vârstă de 28 de ani, i-a găsit fără viață, pe canapeaua din bucătărie, și a sunat la numărul de urgență 112. El a solicitat intervenția poliției, dar și a ambulanței. Medicii, care au ajuns de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi.

În acest context, poliția a început cercetările criminalistice pentru a stabili ce s-a petrecut în locuință, cum au murit cei doi. Conform informațiilor transmise presei, cei doi aveau plăgi tăiate în zona pieptului, iar acest lucru i-a făcut, inițial, pe anchetatori, să creadă că ar fi vorba despre o dublă crimă.

„Astăzi, în jurul orei 18.10, poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi găsit mama şi pe concubinul acesteia decedaţi, în locuinţa femeii din municipiul Constanţa. Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani şi un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedaţi, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar cercetările au fost efectuate sub îndrumarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În cercul suspecților a intrat, pentru moment, chiar și fiul, cel care a anunțat poliția.

Principala pistă urmată de polițiști
În urma discuției cu martorii și a investigațiilor de la locul crimei s-a conturat o nouă ipoteză: crimă urmată de sinucidere. Mai exact, conform mărturiilor apropiaților celor doi tragedia ar fi fost provocată de gelozia bărbatului.

Cei doi s-au cunoscut la locul de muncă, în urmă cu aproximativ un an, și ar fi început o relație amoroasă. Aceasta în condițiile în care bărbatul era căsătorit cu o altă femeie. Chiar și așa, se pare că acesta era foarte gelos și avea dese izbucniri la adresa femeii. În ziua nenorocirii, s-ar fi certat din nou, iar disputa a degenerat. Investigatorii cred că bărbatul a lovit primul cu cuțitul și a înjunghiat-o pe femeie în zona pieptului, omorând-o. Apoi, realizând ce a făcut, și-a înfipt cuțitul în piept, la rândul său, punându-și capăt zilelor.

Femeia mai avea doi copii, care au primit aseară cumplita veste, air acum se pregătesc să-și înmormânteze mama.

Pe de altă parte, cercetările sunt continuate de poliție pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și motivelor care au dus la această nenorocire.

Sursa; evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *