PSD-istul Constantin Toma transforma primaria Buzau intr un cimitir

prbz

Tristeţea i-a cuprins miercuri pe funcţionarii Primăriei Buzău, după ce au aflat că una dintre colege a murit după ce a căzut de la balcon. Vasilica Mihail, şefa unui serviciu din Direcţia Economică, tocmai îşi luase concediu, ca să uite de stresul de la serviciu. Moartea femeii este suspectă, întrucât a căzut de la un balcon al casei scării, nu de la cel al apartamentului.

Din primele verificări, Vasilica Mihail ar fi căzut de la etajul trei al blocului în care locuieşte, din cartierul Dorobanţi 2. În lipsa unor martori, oamenii legii nu exclud însă ca femeia să se fi aruncat de la ultimul etaj al blocului, ceea ce adânceşte misterul asupra cazului.

Surse judiciare ne-au declarat in exclusivitate ca primarul Toma Constantin a terorizat-o in ultima vreme pe Vasilica Mihail amenintand-o si somand-o sa plateasca asfaltarea unei strazi din apropierea locuintei acesteia. Este vorba de miliarde de lei, spun sursele noastre. Zilele urmatoare vor fi audiati mai multi angajati ai primariei Buzau care la randul lor au fost amenintati si santajati de Toma.

VEZI SI: Constantin Toma a pus ochii si pe parcul Crang!

Apelul la 112 a venit de la soţul său, singurul din familie cunoscut cu probleme de sănătate. ”Nu avea probleme, doar domnul avea transplant de ficat”, explică un vecin.

Miercuri, Vasilica Mihail era în prima zi de concediu de odihnă. Înainte de a intra în libere, femeia i-a ţinut locul directorului Direcţiei Economice, aflat la rândul său în concediu. Până la acest moment nu se ştie dacă moartea funcţionarei din Primăria Buzău este un accident ori s-a sinucis. ”Aveau o femilie închegată, am înţeles că era un pic stresată şi a luat concediu să se limpezească”, spune o rudă.

VEZI SI: Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, mana in mana cu cefele late de la firmele de firmele de paza, da afara politistii locali!

Vasilica Mihail lucra în Primăria Buzău din anul 1999. Avea 50 de ani şi era şeful Serviciului Control şi Facilităţi Fiscale Persoane Fizice în cadrul Direcţiei Economice a Primăriei Buzău.

Mai mulţi angajaţi ai Direcţiei Economice au intrat la începutul acestui an în atenţia DIICOT, după ce au şters amenzi ori dări la bugetul local datorate de unele persoane şi firme din Buzău, apropiate vechii conduceri a Primăriei. De asemenea, asupra angajaţilor din toate serviciile municipalităţii planează în această perioadă perspectiva unor restructurări de personal ori reduceri salariale, impuse de noua administraţie. (sursa: costintanasescu.com)

VEZI SI: Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, implicat intr-o „CRIMA”?

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *