CRIMA BRUTALA. Un cuplu chinez a fost asasinat într-o camera de hotel

La 13 ianuarie, ora locală, în Cambodgia, doi chinezi au fost găsiți brutal asasinați într-un apartament din Phnom Penh. Pe 14 ianuarie, Ambasada Chinei în Cambodgia a vorbit despre incident și a cerut poliției cambodgiene să depună toate eforturile pentru a investiga cazul. Conform examinării medico-legale, femeia victimă, Cao, a murit din cauza obstrucției căilor respiratorii. Avea gura și nasul înfundate.

Doi chinezi au fost găsiți uciși într-un apartament din Phnom Penhm, Cambodgia

Presa cambodgiană a raportat că un bărbat în vârstă de 38 de ani și iubita sa de 22 de ani au fost găsiți morți la un apartament din LH Residence din capitala Phnom Penh, joi, 14 ianuarie.

Site-ul de presă local Angkor Today a declarat că bărbatul, pe nume Xiao Bo, a fost sugrumat în interiorul apartamentului și târât în baie. În timp ce iubita sa, doamna Cao, a fost găsită cu benzi de plastic în jurul gurii și nasului, cu membrele legate.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

Filmele lansate de poliția din Cambodgia arată ultimele momente ale cuplului în momentul în care au intrat în clădirea rezidențială pe 12 ianuarie. Clipul se încheie cu intrarea celor patru în apartamentul de la etajul al nouălea. Anchetatorii au spus că au fost chemați la fața locului după ce menajera a găsit cadavrele în dimineața următoare.

Pe 14 ianuarie, Ambasada Chinei în Cambodgia a vorbit despre incident și a cerut poliției cambodgiene să depună toate eforturile pentru a investiga cazul.

„Ambasada Chinei în Cambodgia își exprimă condoleanțele profunde familiilor celor doi cetățeni care au fost uciși la Phnom Penh”. Ambasada monitorizează îndeaproape acest caz de crimă și a comunicat imediat cu Ministerul de Interne cambodgian și cu Departamentul de Poliție din Phnom Penh după ce a aflat despre oribila crimă. „Solicităm autorităților cambodgiene să soluționeze cazul cât mai curând posibil și să-l pedepsească asasinul conform legii”.

În prezent, cazul este în curs de anchetă.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.