Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

CREZI CĂ EȘTI URMĂRIT ACASĂ, PE STRADĂ, LA SERVICI, PE INTERNET?

http://proiectromania.files.wordpress.com/2013/07/alerta1.png?w=780

Articol preluat de pe :

Proiect România

Realitatea este mult mai complexă și cu mult mai dură decât putem noi bănui. Minciuna este cea care ne înconjoară, omul nevalorând, pentru cei cu putere de decizie, nici cât o ceapă stricată.

Trăim vremuri în care suntem urmăriți pas cu pas, clipă de clipă cu ajutorul tehnologiei moderne, nu doar în România ci peste tot în lumea considerată civilizată. Ce-i drept, noi am acceptat asta, printre care și noi românii. Noi am acceptat ca indivizii aceștia din politică, care între noi fie vorba, nu prea au dovedit că se pricep la nimic decât la furat și la pus la cale clanuri mafiote, să plece de la premiza că suntem hoți, infractori, teroriști. Interesant este faptul ca ne-am obișnuit cu această abordare a problemei, semn că ne-au spălat creierul bine politicienii plătiți, culmea, pentru a lucra pentru noi! Desigur, nu toți politicienii sunt de rea credință, ca să fim clari, dar indiferent că ești român, francez, englez sau congolez, nu poți să te faci că nu observi problemele care pleacă de la aceștea. Din câte știu eu, nu prea îi vede nimeni cu ochi buni.

Ca în orice regim mafiot, băieții s-au obișnuit cu puterea, cu avantajele ei și cu conturile babane din bănci. Vă dați seama că vor încerca, prin orice mijloace, să ramână cât mai mult la volan. Dinastiile deja sunt puse la cale, în lumea lor nu trebuie să mai intre nimeni. Ciolanul / puterea este visul fiecărui băiat deștept, oportunist, adică al fiecărui politician, pentru că “cel ce împarte, parte-și face”. Și cum dușmanul este întotdeauna poporul, ei vor încerca să îl supună, să îl controleze, pentru a ști, zi și noapte, ce mai clocesc oamenii simpli și, de ce nu, pentru a șantaja și eventual a elimina fizic “țânțarii”. Apropos, credeți că ei vor putea vreodată dormi cu un “țânțar” ?

Ce au făcut și vor face ei în continuare pentru a menține starea de fapt ce le este favorabilă?

Ne vor oprima, îndobitoci, minți, manipula și limita drepturile și libertățile noastre, ne vor supraveghea mai ceva ca în regimurile dictatoriale paralel cu a-și crește ei puterea și a ne aduce pe noi la limita de subzistență pentru a ne face dependenți de generozitatea lor și a ne tăia aripile pe care un trai îndestulat ni le-ar fi oferit.

Cum au procedat și procedează încă pentru a ne controla și supune?

Argumentul  folosit de către „autorități” a fost lupta împotriva terorismului, siguranța națională în aproape toate statele. În general, au spus că ceea ce fac ei este bine pentru siguranța noastră, a copiilor noștri, în fond cu toții – în special ei – luptăm pentru o lume mai bună. De acord, doar că vrem o lume mai buna pentru toți, nu doar pentru o gașcă obișnuită să calce în picioare milioane de oameni grohăind că ceea ce ei fac este bine pentru mulțime, deoarece mulțimea nu are destulă minte. Ce-i drept, au gândit bine când au lovit în învățământ și au transformat tinerele generații în mase ușor de manevrat care nu își pun întrebări despre lucrurile esențiale. Votantul perfect este idiotul care ar face bine să fie și pomanagiu!

Ne îndreptăm și noi românii destul de rapid spre un stat polițienesc desăvârșit! Ce mai contează drepturile și libertățile individului pe care fiecare stat declară că le respectă ca pe icoane, semnând în acest sens acorduri și tratate internaționale. Ce mai contează dreptul la intimitate sau anonimatul pe internet. Deși politicienii au orgasm când ne garantează aceste lucruri, adevărul, pe care noi îl știm și îl vedem zilnic ne arată că practic nu contăm, că totul este o minciună profitabilă pentru câțiva. Suntem încă în evul mediu, când viața omului nu valora nici cât o coajă de pâine!

Urmăritul/supravegheatul cetățeanului de către servicii sau companii private este trendul în vogă la ora actuală.

Ieșim în oraș, camerele de supraveghere ne înregistrează fiecare mișcare, GPS-ul ține minte traseul parcurs (și habar nu avem cu ce alți terți comunică), camerele de la bancomate urmăresc totul, intrăm pe internet și suntem urmăriți pas cu pas de firme de publicitate, de Google, de Facebook, de hackeri, dacă avem Windows. Pe baza a ceea ce postăm pe internet, sub “anonimat” ni se poate extrem de ușor stabili, pe lângă identitate și locație, profil psihologic și multe alte caracteristici. Mai nou, autoritățile păstrează datele noastre timp de 6 luni de zile pe considerentul că suntem cu toții potențiali teroriști. Traseul nostru poate fi oricând refăcut numai pe baza datelor culese de la telefoanele mobile. Pe baza înregistrărilor obținute de pe telefoanele inteligente care intră în dotarea fiecărui român, se poate ști ce am făcut noi într-o zi, pe unde am fost, ce mesaje am dat pe messenger sau sms, ce am spus (noi și cei din jurul nostru) etc. Pc-ul cu Windows este ca o oglindă pentru toți, iar dacă mai folosești și wireless-ul pericolul ca și alții să treacă de măsurile de securitate și să monitorizeze totul este uriaș.

Recent, a fost  mare scandal într-un stat american cauzat de faptul ca un haker a spart măsurile de securitate ale router-ului  wireless al unei familii vecine și a accesat fără drept – desigur că totul se face fară drept –  laptop-ul acestora, publicând, mai apoi, poze și înregistrări cu aceștia pentru ai santaja. Săracii, erau urmăriți LIVE de șmecher prin accesarea de către acesta a camerei web și microfonului laptop-ului precum și a altor date din pc și ei nici nu bănuiau asta. În fond, ce este așa de greu pentru un haker sau un oficios de la servicii să activeze camera web și microfonul pc-ului sau telefonului inteligent, fără ca tu nici macar să banui, și să surprindă totul. Nici nu au nevoie ca agentul să fie în apopierea router-ului, iar mandatul este un vis. Pentru siguranță eu recomand LINUX-UL (citeste aici).

Totul este înregistrat, absolut totul.

Se spune că nu poți fi pe deplin sigur că nu ești ascultat sau urmărit decât după ce scoți bateria din telefon, tableta sau laptop. În fond, habar nu avem dacă webcamul laptopului de ultimă generație, prin nu știu ce soft, nu transmite nu știu unde, la un oarecare serviciu sau la vreun șmecheraș priceput în ale informaticii, tot  ce facem noi atunci când credem că suntem în deplină intimitate. Sunt voci care sustin căși televizioarele de ultima generație monitorizează totul și au camere ascunse. Se vehiculează ideea ca tehinca militară și cea folosită de stat pentru a ține în frâu supusii ar fi cu două decenii înaintea celei civile.

Suntem supravegheați pas cu pas, clipă de clipă și nu avem garanția că datele obținute în urma supravegherii nu cad in mâini cu interese negative sau cel puțin aducătoare de profit. Cine îmi garantează mie că serverele care sunt folosite pentru stoca datele rezultate de la urmăriri – legale sau nu –  sunt în mâini sigure. Autoritățile, serviciile secrete sau agenții publicitari urmăresc fiecare mișcare a noastră.  Așadar, adio anonimat pe Internet, in baie, acasa, în fața plasmei, pe stradă, la locul de muncă.

Unde se va ajunge? La cipuri!

PS1: desigur vor apărea destui neîncrezatori și visatori. Visați și ignorți, pe asta se bazează și ei!

PS2: Datele noastre personale sunt la îndemâna oricui plătește bine.

Te rugăm să dai like paginii “CETĂȚENII UNIȚI”

(click pe link – necesită cont Facebook)

Te rugăm să dai like și paginii “LINUX ROMANIA – Gandeste Diferit, Fii Liber

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.