CRETINII universului! Duda, din actoraș mediocru, ajutat de hoții din fruntea României să ajungă „fost șef de stat”!

Suntem cretinii universului! Radu Duda, un actoraș mediocru, va fi ajutat de hoții din fruntea României să ajungă „fost șef de stat”! Cu toate deliciile vieții ce decurg din acest statut! Voi realizați ce popor de idioți am ajuns dacă îndurăm așa ceva ceva?

Duda a cunoscut-o pe Margareta la Versoix. Unde juca într-o piesă de teatru pentru amuzamentul regelui Mihai. Voi știți ce rol complex juca Radu Duda? Era paj!

Dar, din paj a ajuns în „garajul” Margaretei. Și i-a făcut la reglaje până când i-a pus aia pirostriile. Și l-a mai făcut și „principe”.

Vă mai aduceți aminte că „principele” Duda a „candidat” la președinția României? În 2009?

Pajul Răducu şi-a anunţat, în 9 aprilie 2009, intenţia de a-şi depune candidatura pentru Preşedinţia României, el declarând atunci că nu-şi propune să restaureze monarhia, schimbarea formei de guvernământ nefiind atributul preşedintelui. „Principele” Radu spunea că intenţionează să candideze independent, fără obligaţii de partid.

Anunţul candidaturii a fost făcut într-o ceremonie organizată la Palatul Elisabeta, în prezenţa Principesei Margareta şi a susţinătorilor.

S-a retras, amărâtul, pe 2 septembrie. „După un efort entuziast şi neobosit, anunţ retragerea mea din cursa pentru Preşedinţie, cu părere de rău, dar cu speranţă pentru viitor. Odată cu ieşirea mea din cursă, de aici încolo, campania prezidenţială nu va mai fi o luptă electorală, ci o luptă între clanuri”, spunea „principele” Radu, în comunicatul remis MEDIAFAX.

Acum, Dragnea și Tăriceanu îl transformă pe paj, deși n-a ajuns amărâtul nici măcar pe un buletin de vot, că avea 3,4 la sută în sondaje, într-un fost șef de stat!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, au depus marti o initiativa legislativa pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Senatul Romaniei.

Potrivit acestui comunicat, propunerea legislativa prevede recunoasterea acesteia ca persoana juridica de drept privat si acordarea statutului de utilitate publica. In plus, legea propune recunoasterea pozitiei de Sef al Casei Regale a Romaniei, ca pozitie onorifica, asimilata protocolar cu aceea a unui fost sef de stat, si cuprinde o serie de prevederi care vor asigura desfasurarea optima a activitatilor si functiilor de reprezentare ale acesteia.

„Aceste prevederi vor asigura cadrul pentru o implicare si mai intensa a Casei Regale in cadrul societatii romanesti. Este nevoie, mai mult decat oricand, de o institutie deasupra politicii partinice, in care romanii sa vada un reper de echilibru si continuitate. Casa Regala a Romaniei este o institutie istorica, pastratoare a traditiilor nationale si a valorilor statului roman. Timp de aproape 100 de ani, Casa Regala a Romaniei a asigurat echilibrul politic in Romania, a contribuit decisiv la formarea Romaniei Mari si la modernizarea statului roman. Dupa al Doilea Razboi Mondial, instaurarea unui regim totalitar in Romania a fost realizata printr-o veritabila lovitura de stat care i-a fortat sa plece in exil pe Majestatea sa Regele Mihai si pe membrii Casei Regale. Timp de aproape 50 de ani, regimul comunist a facut tot ce i-a stat in puteri sa ii faca uitati, dar nu a reusit, dupa cum o arata atasamentul romanilor fata de Casa Regala. Dupa 1989, s-a inceput procesul de a reda Casei Regale rolul pe care il merita si de care Romania are nevoie. In pofida unor pasi importanti, in prezent Casa Regala a Romaniei nu are personalitatea juridica de sine statatoare, ceea ce produce mari inconveniente, nu numai siesi, ci si institutiilor publice cu care intra in parteneriat, probleme care adresate de acest proiect de lege”, se arata in comunicatul transmis presei.

In comunicat se face referire si la starea de sanatate a Regelui Mihai.

„Astazi, suntem alaturi de Majestatea sa, Regele Mihai care se confrunta cu probleme grave de sanatate si consideram ca aceasta propunere legislativa reflecta recunoasterea modului exemplar in care Majestatea Sa si-a facut datoria fata de Romania si, totodata, va incadra intr-un mod predictibil si constitutional continuitatea unei institutii simbol a statului roman” incheie acestia.

In iunie 2016, Liviu Dragnea a participat joi la Palatul Elisabeta la o intalnire cu Alteta Sa Principesa Margareta, cei doi discutand despre „viitorul Romaniei si rolul Casei Regale in societatea romaneasca”. Dragnea a afirmat ulterior ca a discutat cu principesa Margareta despre rolul Casei Regale in societate, el mentionand ca statul acesteia trebuie „mult mai bine reglementat”. – Sursa: Comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.