Credeai ca stii ce este un terorist?

USA

“Barack Obama a appelé depuis le Bureau ovale mercredi 7 octobre la présidente internationale de Médecins sans Frontières (MSF), Joanne Liu, pour « s’excuser et présenter ses condoléances » après le bombardement par l’armée américaine samedi d’un hôpital de l’ONG à Kunduz, en Afghanistan, qui a fait 22 morts.” (Le Monde)

A durat ceva până să îşi scrie discursul. Dar, într-un final, şefu’ de la Land of the free home of the brave şi-a cerut scuze. Foarte bine, problema rezolvată, mergem înainte. Asta este, omul este supus greşelii. Numai cine nu bombardează nu striveşte 22 de civili într-un spital.

Spun asta fără urmă de ironie. Problema este rezolvată şi îngropată. Cei 22 de civili omorâţi de americani în spitalul din Kunduz sunt pleavă (la propriu şi la figurat). Importanţa lor nu există. La fel cum nu a existat cea a civililor ucişi în Irak, Iugoslavia, Hiroshima, mergând până la măcelul amerindienilor – temelia SUA. Istoria unui imperiu construit pe cadavre, adăpat cu sânge.

Trebuie să fii într-adevăr american ca să topeşti nişte sute de mii de civili japonezi, după care să prezinţi pe scenă corul gorniştilor propovăduitori de drepturi şi libertăţi umane.

Praise the Power that hath made and preserved us a nation!
Then conquer we must, when our cause it is just,
And this be our motto: “In God is our trust”

Au existat şi vor exista scuze, motive, justificări, dumnezei pentru crimele de război făptuite de americani. Pentru că ei sunt învingători. Iar învingătorul are întotdeauna dreptate.
Asta nu ne împiedică totuşi să facem un exerciţiu de imaginaţie. Noi ne uităm acum spre Orientul Mijlociu şi vedem terorişti. Ei oare ce văd atunci când se uită spre noi?

TERORÍSM s. n. 1. Totalitatea actelor de violență comise de un grup sau de o organizație pentru a crea un climat de insecuritate sau pentru a schimba forma de guvernământ a unui stat. (dex.ro)

Câte acte de violenţă a comis NATO (în frunte cu SUA) pentru a schimba forma de guvernământ a statelor?

Autor articol: Dani Corban

VEZI SI: ROMÂNIA IA MĂSURI DE URGENȚĂ, FĂRĂ PRECEDENT DE TEAMA RUSIEI!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Dani !!! daca tu poti sa-mi spui cel putin o tara sau un imperiu care in decursul istoriei a fost o putere militara si nu a produs dezastre umanitare in alte tari , esti un geniu ….incepand de la greci sau romani si pana la actualii americani toti au comis crime inutile ….e in natura umana ca sa-si impuna punctul de vedere cu forta , nu trebuie sa mergi prea departe , iesi pana in strada si vei vedea parinti care isi plesnesc propii copii ca sa se faca ascultati

  2. Asta este istoria omenirii, amice.
    Acesta este Homo sapiens.
    Ai uitat sa critici tocmai lumina ochilor tai, Imperiul rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.