CovIdiotul zilei: Un turist pe plaja din Eforie a stat la soare ”baricadat” într-o folie de plastic!

E vară, sezonul estival e în toi, iar vremea pe litoral pare cât se poate de prietenoasă. Astfel că turiștii aflați la plajă profită din plin de relaxarea din concediul petrecut la malul mării. Există, însă, și situații inedite, care, în plină epocă a tehnologiei, ajung rapid pe internet.

Un bărbat a reușit să atragă atenția oamenilor aflați în preajma sa, la plajă, după ce s-a ”baricadat” în ceea ce pare a fi un sac de plastic. Sau o folie transformată ingenios într-un paravan asemeni unui cort, dar transparent.

O poză postată joi, 22 iulie, pe o rețea de socializare a iscat amuzamentul internauților. Nu de alta, dar nu se văd prea des astfel de idei puse în practică. ”Premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid 19 editia de vară 2021 merge la turistul de pe plaja Eforie!”, sună mesajul transmis pe pagina de Facebook Salvamar Eforie Nord, unde a fost postat instantaneul.

Citiți și:  Dr.Fauci arunca BOMBA: Nu vom scăpa niciodată!

Acum nici nu prea mai contează dacă acesta ar fi fost motivul din spatele acestui ”plan”, cert este că fotografia dezvăluie o idee ieșită din tipare.

Așezat pe un prosop, având creștetul acoperit cu o bandană, dar și o umbrelă de soare deschisă în apropiere, omul pare că nici n-ar fi observat că atrage privirile curioșilor. Până la urmă, cei mai mulți turiști vin ziua la plajă cât să se bucure pe cât de mult posibil de razele soarelui.

Sursa: National.ro/Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *