COVID SAU NU, PREA MULȚI DINTRE NOI PAR SĂ FI ÎNNEBUNIT

Cu siguranță, sănătatea mintală este principala cauză de handicap din lume. În Franța, costul său anual este de 109 miliarde și, evident, acest lucru nu se va îmbunătăți din cauza condiționării unui întreg popor de frică și panică de un virus mai mult sau mai puțin periculos, și mai ales de implicația poliției, de măsurile drastice luate de guvernele noastre împotriva oricărei logici (a se vedea exemplul țărilor care nu sunt limitate, nu sunt lovite, nu sunt pedepsite cu amenzi repetate împotriva deciziilor nelegiuite, cum ar fi ieșirea din ausweiss).

„Consecințele psihiatrice ale Covid-19 vor fi foarte grave; sunt în fața noastră și pentru mult timp ”. 1] Persoanele infectate vor fi în cele din urmă printre ele, dar nu neapărat. Ceilalți vor fi expuși stresului sau consecințelor financiare dramatice care vin odată cu valul real, cel al disponibilizărilor excesive, al modificării asigurării de șomaj care va fi aplicată și al reformei pensiilor.

Dificultățile economice, frica de boală a unuia sau pentru cei dragi, izolarea aberantă și contraproductivă a blocării în stil chinezesc, un loc bine cunoscut al libertății, au sporit cazurile de stres post-traumatic.

Mai mult, „acum este pe larg acceptat că inflamația legată de virus este cauza patologiilor psihiatrice (depresie, tulburări de anxietate). „În ceea ce privește mai specific Covid-19, știm că virusul are un tropism pentru creier și că declanșează o furtună inflamatorie „citokinică”ale cărei consecințe pot fi pulmonare, cardiologice, dar și neuropsihiatrice. Creșterea tulburărilor de dispoziție sau anxietate în urma infecției cu boli coronavirus a fost observată în timpul pandemiilor anterioare din China, SUA și Europa.”

Pot aceste tulburări secundare să explice atitudinea extremă și curioasă, dincolo de latura lor revoltătoare, a anumitor medici care erau deschiși la discuții dar care astăzi prezintă masca ca o amuleta norocoasă, dorind să impună un „transplant de creier” tuturor celor care îndrăznesc să pună la îndoială eficacitatea sa pentru sănătate? S-ar putea să fie deprimați, sigur, dar ar trebui să continuăm să-i invităm constant pe televiziuni și să-i lăsăm să hrănească aceste anxietăți care vor continua să afecteze o mare parte a populației în anii următori?

Și își uită datoria de cofraternitate atât de des folosită de Ordin pentru a-i urmări pe cei care nu le plac, precum Prof. Even?

„Mai multe tipuri de populație solicită vigilența noastră: pentru pacienții cu Covid-19, urmărirea somatică, pulmonară și cardiologică ar trebui să fie însoțită de îngrijire psihiatrică. În populația generală, studiile arată că femeile au fost grav expuse, precum și tinerii, îngrijorați de intrarea lor în viața profesională, persoanele în vârstă din Ehpad (case de bătrâni). Este nevoie de informații, monitorizare și detectare. Aceasta nu este o luptă recentă. Există o întârziere în diagnostic și tratament, deoarece bolile mentale sunt prea des considerate a fi dependente de voința. O persoană deprimată nu ar trebui să mai audă: „Scutură-te, va trece”.

Apel de la Dr. Fouche, medic ER

În acest context, ne-a emotionat acest apel al unui coleg din medicina de urgență și dorim să facem cunoscut apelul său. Dr. Louis Fouché, anestezist – resuscitator se exprimă aici pentru „Collectif soignant pour une politique sanitaire COVID-19 juste , éclairée, et proportionnée ”(Healthcare Collective for a fair, iluminated and proportioned COVID-19 health policy). Apelul a fost publicat pe site-ul antropologului J.D. Michel.

„Bună tuturor,
Care este rolul guvernului? De-a ce se joacă mass-media? De-a ce se joacă doctorii? Când reacționăm?

Fac apel de bunăvoință aici la medicii, farmaciștii, îngrijitorii și personalul administrativ al AP-HM. Trebuie să oprim introducerea și perpetuarea legilor de excepție care distrug libertatea.

De când guvernul și-a acordat dreptul de a decide ce pot prescrie medicii?

De ce oamenii încă trebuie să poarte măști astăzi? De ce li s-a interzis să le cumpere când era util? De ce nu li s-a permis farmaciștilor să vândă măști atunci când era util?

Acum supermarketurile pot face acest lucru cu complicitatea Statului și a forțelor sale de represiune? Cei care văd decalajul crescând dintre realitate și mass-media, și narațiunea politică, trebuie să reacționeze.

Cei care știu să citească și să interpreteze fără teamă curbele epidemiei trebuie să vorbească în masă și să nu lase IHU singur în această bătălie.

Nu există al doilea val.

Nu ne aflăm de mult timp într-o situație epidemică în conformitate cu definițiile obișnuite ale standardelor epidemice pentru gripă (peste 150 de cazuri / zi / 100.000 locuitori). Această definiție a fost pur și simplu modificată pentru Covid într-un scop care ne scapă. Realul a fost înlocuit de o narațiune dubioasă. „Informațiile” diseminate de mass-media sunt de acum în contradicție cu realitatea sănătății.
Curbele epidemiei sunt interpretate într-un mod eronat. A modificat Statul pragurile epidemice obișnuite pentru a menține un discurs alarmist și a justifica restricțiile privind libertatea?

Noile cazuri sunt ușoare. Acestea sunt în creștere din cauza numărului tot mai mare de teste. Acest lucru este foarte liniștitor cu privire la natura benignă a infecției în cele din urmă.

Nu am văzut numitorul total al cazurilor în aprilie, deoarece nu am putut testa așa cum ar recomanda bunul simț.

Astăzi testăm într-un mod aproape sistematic fără nicio legătură cu vreo simptomatologie. Pur și simplu găsim ceea ce ni s-a interzis să vedem în martie, aprilie și mai: numitorul și mulțimea de cazuri benigne. Toți susținătorii tezei imunității colective ar trebui să fie mulțumiți de aceasta.

Spitalizările în terapie intensivă, spitalizările și decesele tind să scadă!

Avem datoria să ieșim din polarizarea politică care a fost cauza dezbaterii.

Trebuie să ne întoarcem la argumentele de bun simț: primul medical, al doilea științific. Mulțumesc lui Jean François Toussaint, Alexandra Henrion Caude, Jean Dominique Michel, Didier Raoult, Philippe Parola, Jean Christophe Lagier, Christian Perronne și tuturor celorlalți eroi pe care îi uit.

Știința, medicina și politica sunt pătate de atâtea conflicte de interese și corupție.
„Noi” al concetățenilor noștri are probleme. Trebuie să reinformăm și să redeschidem spațiul pentru dialog și dezbatere atunci când acesta se închide.

Acum există mai multe decese zilnice prin sinucidere decât prin COVID.

Îngrijitorii trebuie să răspundă. Trebuie să ne eliberăm concetățenii. Să asigurăm sănătatea. Am depus cu toții un jurământ!

În fiecare zi, o medie de 1.671 de persoane mor în Franța, potrivit Santé Publique France (Public Health France).

419 persoane din boli cardiovasculare / 460 din cancer / 110 decese din boli respiratorii / 27 din sinucideri / 10 decese din accidente rutiere /

Pentru covid-19: În primele 15 zile din august, a existat o medie de 8,3 decese în spital / zi.

Nu iau în calcul decesele din EHPAD (case de bătrâni) deoarece nu știm de ce au murit. Veți observa cu un zâmbet că de la 1 la 15 august, 10 persoane ar fi reînviat în funcție de numărul cumulat de decese din EHPAD.

Am înnebunit toți!

Mulțumim tuturor celor care ni se vor alătura pentru ca AP-HM să se poată trezi din miraj și să acționeze. Mulțumesc tuturor celor care nu sunt de acord și care vor dori să reînnoiască spațiul pentru o discuție amabilă și constructivă.

Cu stimă, dr. Louis Fouché, anestezist – resuscitator „.

Mulțumim dr. Fouché și permiteți-ne să facem cunoscut apelul dvstră.

Ordinul medicilor supuși ARS

În aceeași ordine de idei a medicilor care încearcă să se facă auziți încă o dată, să menționăm cea a doctorului Crabbé, care contestă pe bună dreptate ordinul medical care și-a abrogat rolul prin supunerea sa servilă la ordinele tehnocraților.

Apel de la Dr. Crabbé

„Ordinul medicilor trebuie judecat pentru încălcări grave ale eticii medicale”, potrivit Dr. Crabbé. 1 septembrie 2020 [3].

„Discursuri apocaliptice”, „isterie colectivă”, „tăcere complice” … La 27 august, dr. Jean-Michel Crabbé a trimis o scrisoare recomandată Consiliului Asociației Medicilor din Doubs în care solicita ca „Asociația Medicală să fie„ adusă în fața sa proprii organe disciplinare și judecate pentru încălcări grave ale misiunilor încredințate acestuia și ale eticii medicale”. Aceasta a urmat unei prime scrisori trimise pe 13 mai 2020.

Ordinul medicilor supuși ARS

În aceeași ordine de idei a medicilor care încearcă să se facă auziți încă o dată, să menționăm cea a doctorului Crabbé, care contestă pe bună dreptate ordinul medical care și-a abrogat rolul prin supunerea sa servilă la ordinele tehnocraților.

Apel de la Dr. Crabbé

„Ordinul medicilor trebuie judecat pentru încălcări grave ale eticii medicale”, potrivit Dr. Crabbé. 1 septembrie 2020 [3].

„Discursuri apocaliptice”, „isterie colectivă”, „tăcere complice” … La 27 august, dr. Jean-Michel Crabbé a trimis o scrisoare recomandată Consiliului Asociației Medicilor din Doubs în care solicita ca „Asociația Medicală să fie„ adusă în fața sa proprii organe disciplinare și judecate pentru încălcări grave ale misiunilor încredințate acestuia și ale eticii medicale ”. Aceasta a urmat unei prime scrisori trimise pe 13 mai 2020.

„Domnul. Președinte, dragii mei colegi,

În contextul „covid-19”, denunț public încălcările grave ale Codului de etică și jurământului hipocratic de către Ordinul medicilor însuși.

1) În fața discursurilor apocaliptice difuzate în mass-media de politicieni și așa-zișii specialiști, Ordinul medicilor avea datoria de a restabili adevărul și de a oferi tuturor practicienilor și publicului adevăratele cifre din registrele civilului Registrul și diverse servicii de spital sau alte servicii mortuare: aceste cifre nu sunt alarmante. În timpul unor epidemii reale, precum ciuma sau tuberculoza, în fiecare casă, în fiecare familie erau oameni bolnavi și morți. Suntem foarte departe de o astfel de situație.

2) Confruntat cu fobia virusului și isteria colectivă declanșată de riscul de contaminare prin simplul contact sau respirație lângă bolnavi, Ordinul medicilor a trebuit să reamintească tuturor că profesioniștii din domeniul sănătății nu sunt practic niciodată contaminați de contactele lor multiple și repetate cu bolnavilor, iar acea contagiune implică alți factori puțin cunoscuți.

3) Ordinul medicilor, garant al bunelor practici medicale bazat pe studii științifice, a trebuit să reamintească faptul că purtarea măștilor, izolarea subiecților sănătoși și distanțarea socială sunt măsuri inventate în 2020, care nu se bazează pe nicio experiență trecută, pe studiu științific și nu apar în nicio carte medicală. Justificarea acestor măsuri nu se bazează pe nicio evaluare obiectivă a raportului beneficiu / risc, chiar dacă consecințele lor evidente pentru populație sunt extrem de grave din punct de vedere medical, uman și economic. (…). »

La serviciul medicilor în interesul pacienților”, Ordinul medicilor trebuia să informeze practicienii într-o manieră obiectivă, să denunțe măsurile de prevenire care nu erau validate științific și periculoase, să asigure pregătirea medicilor în acest domeniu esențial, toxicologie și liniștește o populație făcută isterică de declarațiile înșelătoare ale presei.

În schimb, Ordinul medicilor rămâne tăcut, complice la obiectivele ascunse ale unei puteri politice în slujba unei oligarhii globaliste. Sub pretextul unei epidemii, a unei administrații oarbe, specialiști a căror experiență profesională rămâne de dovedit, întregul sistem de sănătate este instrumentalizat pentru a dăuna populației, pentru a o teroriza, pentru a o priva de libertate, de muncă, de relațiile umane.
În concluzie, Ordinul medicilor trebuie adus în fața propriilor organe disciplinare și judecat pentru încălcări grave ale misiunilor încredințate acestuia și ale eticii medicale.

Primiți cele mai bune salutări ale mele frățești și devotate, dr. Jean-Michel Crabbé ”[4].” (…)

Apărarea juridică a cetățenilor

Un videoclip din 31 august 2020 al avocatului Carlo Brusa pe canalul său de Youtube referitor la o scrisoare a unui părinte către Consiliul ordinului cita răspunsul destul de surprinzător pentru cetățeni (și nu pentru medici). Veți asculta răspunsul din videoclip, dar punctul pe care vreau să-l subliniez aici este următorul: consiliul ordinului spune că a pus sub semnul întrebării ARS-ul local, singurul organism cu dreptul de a decide.

La ce folosește consiliul ordinului supus birocrației fără rușine? Consultați site-ul web al asociației sale Reaction 19 și pentru orice întrebare și documente legale pe care să le descărcați (de exemplu, contestarea amenzii ilegale) [6].

În orice caz și în scurt rezumat al videoclipului din 31 august 2020 al avocatului Carlo Brusa, care se găsește și pe facebook, un director de școală nu poate refuza să preia controlul unui copil care nu are mască și, în orice caz, îi poate oferi o mască.

Singurul text valid este decretul din 10 iulie care acordă primului ministru puterea de a decreta în caz de urgență până la sfârșitul lunii octombrie. Cu toate acestea, nu este planificată nicio delegație a miniștrilor, astfel încât protocolul propus de ministrul educației Blanquer poate fi considerat doar ca o simplă recomandare.

Conform decretului din 10 iulie, singurul legal în vigoare, masca poate fi impusă numai dacă nu există distanțare. Aceasta înseamnă că profesorii de la birourile lor pot vorbi fără măști, astfel încât elevii să-l poată auzi corect, iar elevii la o distanță de un metru unul de altul nu trebuie sa poarte mască. Dar emisiunile TV au presionat și au amestecat totul. Citiți textele legale de care ne putem bucura încă și interpretările lor de către avocați de bună credință. Ați văzut cu toții că Maestrul Krikorian a reușit să demonstreze că interzicerea clorochinei nu a fost niciodată legală și că medicii sunt acum pe deplin autorizați să prescrie clorochină și azitromicină fără a fi interogați de către consiliul ordinului.

În cele din urmă, dacă copilul tău nu poate tolera masca, medicul său îi poate scrie o dispensa pe care ar trebui să o poarte întotdeauna cu el. Răspunsul ARS la această întrebare nu menționează faptul că copilul ar trebui să fie handicapat. Tot ce rămâne este să-l găsești pe doctorul care este prea des terorizat. – Autor: DR. NICOLE DELEPINE / Sursa: INVICTUS

Vezi: Avertisment teribil pentru omenire: se vor dezlănțui mai multe pandemii! De unde va porni dezastrul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.