COVID a lovit la Cotroceni. Ce se întâmplă cu Klaus Iohannis

Pandemia de coronavirus nu iartă pe nimeni când vine vorba de infectare. Pe măsură ce numărul celor infectați crește, din ce în ce mai multe persoane cunoscute anunță că s-au infectat cu virusul.

Alertă la Cotroceni! O consilieră de-a președintelui este izolată la domiciliu
Același lucru s-a întâmplat și cu consiliera prezidențială pentru probleme de sănătate a preşedintelui Klaus Iohannis, dr. Diana Loreta Păun. Aceasta este izolată la domiciliu deoarece ar fi infectată cu COVID-19, informează Antena 3. Aceasta ar fi trebuit să participe la Stress Congres 2021 de la UMF Carol Davila, însă a anunțat pe ultima sută de metri că nu mai poate participa fizic.

Dr. Diana Loreta Păun este absolventă a Facultăţii de Medicină şi doctor în Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti. Este medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, arată Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis nu se află la Palatul Cotroceni
Klaus Iohannis se află la Forumul de la Malmö, Suedia. Președintele a avut miercuri, 13 octombrie 2021, o intervenție cu prilejul participării la Forumul de la Malmö, Suedia, dedicat Comemorării Holocaustului și Combaterii Antisemitismului, informează Administratia Prezidențială.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *