COVID-19: leacul NATURAL folosit în infecția cu coronavirus

 

Un supliment natural este utilizat în Israel în lupta cu COVID-19. Suplimentul din plante este utilizat la întărirea imunității împotriva bolilor infecțioase.

Un supliment natural este utilizat în Israel în lupta cu COVID-19, în lipsa unui medicamet viabil sau a unui vaccin. Suplimentul, cunoscut sub numele de Immune Renew, este făcut din ierburi, vitamina C şi zinc și a fost produs iniţial pentru a întări sistemul imunitar împotriva bolilor infecţioase.

În urmă cu o lună, scrie jpost.com, Morris Abuhi, proprietarul unui laborator, a început producţia acestui supliment şi a vândut sute de doze, în Israel şi în afara ţării. „Din moment ce nu există nici vaccin, dar nici tratament, leacurile naturiste au devenit cea mai bună apărare strategică în prevenirea COVID-19. Immune Renew are un efect dual. Pe de o parte, întăreşte sistemul imunitar, însă de asemenea acţionează şi ca antiviral şi opreşte virusul din a se multiplica”, a declarat Abuhi.

Suplimentul a fost dezvoltat în 2014, pentru a trata Ebola, iar acum a reînceput producția, după ce s-a constatat că ar efecte pozitive și în COVID-19.

Pacienții care au luat medicamentul spun că simptomele lor s-au ameliorat sau au dispărut de tot, însă pentru că este un tratament natural, acesta nu este administrat în spitale.

Dcnews medical.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *