Covid-19 in Romania. Mărturie teribilă de pe patul din terapie intensivă

 

Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” a postat pe Facebook, cu permisiunea medicilor curanți și a pacientei, un material cu mărturia unei bolnave Covid-19.

Femeia spune că i-a fost foarte rău, dar a avut încredere și nu a cedat.

Am venit cu moralul la pământ

De pe patul de spital, Daniela le-a transmis românilor să fie foarte atenți, să se protejeze și să creadă că tot ce se spune despre această boală este adevărat.

„Mi-a fost foarte rău. Foarte rău mi-a fost. (…) Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde. Am venit cu moralul la pământ și acești oameni au fost toată noaptea alături de mine, întrebându-mă, încurajându-mă, ridicându-mi moralul pentru a fi bine. Această boală este foarte grea. Oamenii trebuie să fie foarte atenți în a se proteja, a se feri, a avea grijă, a crede ceea ce se spune pentru că este adevărat. La unele persoane se manifestă mai rău, cum s-a manifestat la mine, la alte persoane se manifestă un pic mai blând”, a povestit pacienta cu Covid-19.

Femeia este internată în secția ATI a Campusului medical militar ROL 2.

De la începutul epidemiei de coronavirs, în România au fost confirmate 12.240 cazuri Covid-19, dintre acestea peste 4.000 fiind declarate vindecate și externate.

695 de oameni au murit din cauza noului coronavirus, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Sursa: observator.tv

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile