COVID-19 in lume. Bill Gates vorbeste despre VACCINUL GLOBAL. Investește în 7 linii de testare și producție, în 7 fabrici diferite


Într-un interviu difuzat duminică de postul Fox News, Gates a subliniat că trebuie depuse eforturi imediate pentru dezvoltarea unui vaccin care să poată fi produs în ‘miliarde de doze’ cât mai curând posibil.

Ţările dezvoltate, precum Statele Unite, vor fi capabile să combată virusul mai devreme sau mai târziu, însă acesta trebuie învins la nivel global.

„Lucrurile nu se vor întoarce cu adevărat la normal până când nu vom avea un vaccin care să ajungă, practic, la întreaga lume”, a afirmat Gates la Fox News.

Joi, Bill Gates a lansat un apel către guvernul american să înceapă construirea unor fabrici pentru cele mai promiţătoare vaccinuri candidat.

Bill Gates a declarat într-un interviu că fundația sa va investi miliarde de dolari în 7 vaccinuri cu potenţial anti-Covid.

Bill Gates a decis să înceapă construcția a 7 linii de testare și producție, în 7 fabrici diferite, pentru cele mai promițătoare 7 vaccinuri anti-Covid, scrie Business Insider. Fundația pe care o conduce va investi câteva miliarde de dolari în aceste facilități.

Miliardarul este conştient că s-ar putea pierde miliarde în acest proces, dar ceea ce lumea nu își poate permite să piardă este timpul. Cercetarea, dezvoltarea și logistica fabricării vaccinurilor trebuie să fie pentru toți candidații promițători în același timp, în speranța că unul sau două va funcționa.

Sursa; ortodoxinfo.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *