Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

COVID-19: DESCOPERIREA care a ÎNGROZIT oamenii de știință

shutterstock 1682226790 525x350 1

Oamenii de știință din SUA au studiat creierul victimelor infectate cu noul Covid-19 care au decedat și au descoperit dovezi că virusul poate distruge neuronii din creier pentru a se replica, și poate provoca accidente vasculare cerebrale și inflamații ca o consecință.

Coronavirusul poate fi capabil să distrugă celulele creierului, potrivit noilor cercetări realizate de oamenii de știință.

Cercetătorii de la Universitatea Yale susțin că au dovezi care sugerează că SARS-CoV-2, care provoacă Covid-19, ar putea infecta direct celulele creierului numite neuroni.

Oamenii de știință s-au temut anterior că virusul ar putea fi cauza diferitelor forme de leziuni cerebrale în rândul pacienților – inclusiv inflamația creierului și boli precum encefalopatiile cu simptome, inclusiv confuzie, ceață cerebrală și delir.

Până în prezent, există puține dovezi că virusul ar putea fi direct responsabil pentru astfel de afecțiuni ale creierului, dar acum oamenii de știință spun că au descoperit dovezi ale unei legături.

Akiko Iwasaki, imunolog la Universitatea Yale, a declarat pentru Live Science: „Ne uităm la mai multe țesuturi ale pacienților pentru a putea afla cât de frecvent apar astfel de infecții cerebrale … și ce simptome se corelează cu infecția din ce zone ale creierului.”

Dcbusiness.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Un comentariu

  1. Oamenii de stiintà probabil vor aduce dovezi ìn acest sens,dar era clar cà virusul actioneazà asupra creierului vàzìnd ce hotàrìri si decizii iau diferite guverne ìn ultimul timp………..

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.