Covid-19, armă biologică? Bogdan Chirieac: OMS-ul a primit informații noi

Analistul politic Bogdan Chirieac explică dacă noul coronavirus poate fi folosit drept armă biologică și cum a reacționat ISIS la extinderea pandemiei în Europa.

Bogdan Chirieac a intervenit duminică seara în direct la România TV, acolo unde a comentat anunțul Organizației Națiunilor Unite conform căruia noul coronavirus, SARS-CoV-2, ar putea fi folosit drept armă biologică.

”Probabil că OMS-ul a primit informații noi. Pentru că atunci când am aflat despre pandemie și s-a întins în Europa, ISIS și-a anunțat membrii că Europa este un teren nesigur și le-a cerut să nu meargă acolo. Știu că pare absurd, dar așa s-a întâmplat. Membrii ISIS, cei care ucid femei și copii, civili nevinovați, trebuie să îi ucidă într-un anume fel, nu cu ce li se insuflă lor sau cu un virus. Știți foarte bine că dacă unul dintre ei este ucis de o femeie atunci e o tragedie că nu mai ajunge în ceruri cu 77 de fecioare. Deci probabil că OMS-ul are date noi, iar COVID poate să fie folosit ca armă biologică. Există însă virusuri mult mai puternici decât Covid-ul”, a declarat Bogdan Chirieac.

Sursa: dcnews.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *