COVI Pass – pașapoartele de imunitate, pentru urmărirea în masă, vor fi lansate în 15 țări

COVI-PASS va stabili dacă puteți merge la un restaurant, dacă aveți nevoie de un test medical sau este necesar pentru un dialog cu autoritățile, în societatea post-COVID. Consimțământul este voluntar, dar aplicarea va fi obligatorie

Prin intermediul culturii meme de pe internet, majoritatea generațiilor actuale va deveni foarte curând familiarizată cu faimoasa scenă din deschiderea filmului „Casablanca”(1942) unde, doi polițiști opresc un civil în „vechea regiune maură”, din Marocul francez ocupat de naziști și îi cer „documentele de tranzit”. Acesta este arestat imediat deoarece nu a reușit să prezinte documentele solicitate.

Începând de atunci, prin intermediul cinematografiei se vor folosi referințele populare cu privire la mâna mereu înfăptuitoare a statului, stat care în prezent este pe punctul de a atinge un nivel de control asupra oamenilor, care ar face de rușine chiar și metoda nazistă din aceea perioadă.
O companie britanică de securitate cibernetică, în parteneriat cu mai multe firme tehnologice, lansează COVI-PASS în 15 țări din întreaga lume; un „pașaport digital de sănătate” care va conține istoricul testelor dvs COVID-19 precum și alte „informații relevante pentru sănătate”. Potrivit site-ului companiei, obiectivul pașaportului este „revenirea în siguranță la locul de muncă” și reluarea „interacțiunilor sociale”, oferind autorităților „informații actualizate și autentificate despre starea de sănătate a cetățenilor”. Aceste obiective le oglindesc pe cele pe care Bill Gates le promova încă de la începutul pandemiei COVID-19.

Astfel, într-un eseu scris de Gates în aprilie, acesta își oferă sprijinul pentru măsurile draconice luate ca răspuns la virus și sugerează soluțiile pentru depășirea acestei pandemii, care a fost impusa în mod deliberat. Primul argument al lui Gates, pentru adoptarea tehnologiei de urmărire și supraveghere în masă a fost: „Deocamdată, Statele Unite pot urma exemplul Germaniei”; Apoi acesta a prezintat toate avantajele „adoptării voluntare a instrumentelor digitale”, astfel încât să ne putem „aminti unde am fost” și sa putem „alege să-l împărtășim cu oricine vine să ne intervieveze despre contactele noastre.”

Gates continuă cu prezicerea conform căreia, capacitatea de a participa la evenimente publice, în viitorul apropiat, va depinde de descoperirea unui tratament eficient împotriva COVID-19. Dar, el rămâne pesimist considerând ca orice astfel de leac nu va fi suficient de bun, pe termen scurt, pentru a-i face pe oameni „să se simtă în siguranță să iasă din nou”. Aceste avertismente ale miliardarului se potrivesc perfect cu scopurile declarate ale celor mai sus menționate COVI-PASS, a cărui dezvoltare se desfășoară și în parteneriat cu Redstrike Group – o firmă de consultanță în marketing sportiv care lucrează cu Premier League din Anglia. Aceștia din urmă au propriul lor proiect de reluare a vânzărilor de bilete și punerea acestora la dispoziția exclusiv a persoanelor care s-au testat negativ pentru coronavirus.

VST Enterprises Ltd (VSTE) este condusă de un antreprenor în vârstă de 31 de ani, Louis-James Davis, care, de curând, a renunțat la un „parteneriat al științei și tehnologiei” din Zimbabwe pentru a se concentra numai pe rolul companiei în „Obiectivele de dezvoltare durabilă”, care cuprind o serie de „proiecte de tehnologie cibernetică în toate cele 193 de state, membre ale Națiunilor Unite. Aceste proiecte vor folosi aceleași tehnologii proprii VCode și VPlatform care stau și la baza COVI-PASS și vor aborda probleme precum exploatarea ilegală și contrafacerea.
Davis consideră că, această a treia generație de tehnologie a codurilor de bare depășește limitările versiunilor mai vechi din „a doua generație” precum codurile QR.
„Datele și informațiile sensibile scanate sau stocate fie într-un cod QR cât și într-un cod de bare pot fi piratate și sunt în mod sigur nesigure”, afirmă Davis, „lăsând informațiile și datele personale să fie compromise”.

Acestea precum și alte deficiențe ale „aplicațiilor de proximitate” predominante au fost exploatate de VST Enterprises cu scopul de a obține contracte importante atât cu guvernul cât și în sectorul privat.
După toate evaluările, strategia s-a dovedit a fi reușită și VST se bucură acum de o apreciere puternică în cele mai înalte cercuri ale guvernului britanic, așa cum se dovedește și prin sprijinul răsunător al fostului premier Theresa May, afișat în mod vizibil pe site-ul COVI-PASS.

VST are acum un parteneriat direct cu guvernul Regatului Unit și a asigurat contracte pentru implementarea tehnologiei sale în 15 țări, inclusiv Italia, Portugalia, Franța, India, SUA, Canada, Suedia, Spania, Africa de Sud, Mexic, Arabia Unită Emiratele și Olanda. În luna mai, VST a semnat un acord cu firma internațională de tehnologie digitală pentru sănătate, proprietară a COVI-PASS, respectiv Circle Pass Enterprises (CPE) pentru a integra VCode-ul VST în „pașapoartele” biometrice RFID.

Acestea pot fi accesate prin telefonul mobil sau printr-un fel de breloc care va aprinde intermitent lumini colorate pentru a indica dacă o persoană a fost testată la coronavirus negativ, pozitiv sau trebuie chiar să i se refuze intrarea în locații publice.
Distinsă cu „Sigiliul de Excelență” de către UE, tehnologia VCode® va asigura că toate informațiile noastre personale și de sănătate pot fi accesate de autorități de la distanță, renunțând astfel la întâlniri față în față dezordonate și potențial periculoase cu poliția sau alți angajați ai statului.

Până în prezent, îngrijorarea cu privire la amenințarea pe care o reprezintă pașaportul digital pentru sănătate, libertate și confidențialitate a fost temperată. Se pare că lumea ar fi acceptat deja că metodele de control deplin al populației, cum sunt acestea, vor fi pur și simplu o normalitate.
Deși pandemia de coronavirus a contribuit cu siguranță mult, pentru a-i impune publicului acest mod de gândire, campania de normalizare a acestui tip de control este în desfășurare de mai mulți ani iar Bill Gates a fost în fruntea promovării sale. Proiectul Innovation for Uptake, Scale and Equity in Immunization (INFUSE) a fost lansat la Davos, Elveția în 2016. Programul a fost dezvoltat de o organizație finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates, denumită GAVI (The Vaccine Alliance), care a apelat, împreună cu partenerii din inițiativa mai largă! D2020, cum ar fi Fundația Rockefeller și Microsoft, la un ID digital de sănătate pentru copii.

Într-un interviu recent, directorul adjunct al Fundației Bill & Melinda Gates, Hassan Damluji, s-a arătat amuzat de ideea conform căreia, pandemia COVID-19 ar fi pe sfârșite și chiar a avertizat că, departe de a se retrage, pandemia este „adânc în valul trei.“ Mențiunile sale au vizat în mod special regiunile pe care el le supraveghează pentru fundație, care includ Orientul Mijlociu și anumite părți ale Asiei, despre care a subliniat că vor fi punctul central al următorului val.
Damluji a fost „recent implicat într-un ciclu de 5 ani de strângere de fonduri pentru GAVI”, un efort condus de Arabia Saudită, a cărui investiție acesta o considera ca fiind demna de a fi urmată și de alte state.

Gates încheie editorialul său cu o comparație cu cel de-al Doilea Război Mondial, afirmând că respectivul conflict a fost un „moment definitoriu al generației părinților noștri”, iar pandemia COVID-19 este momentul definitoriu al generației noastre, ceea ce presupune că, schimbările care au loc acum sunt asemănătoare cu înfrângerea celui de-al treilea Reich, de către forțele aliate.

Cu excepția, desigur, a faptului că pașapoartele de imunitate sau certificatele digitale de sănătate sună exact ca ceea ce Hitler își dorea cel mai mult sa obțină atunci. Până la urmă, nu a fost vorba despre o rasă superioară, bazată chipurile pe considerente de sănătate și vitalitate în detrimentul celor bolnavi și inapți ?
Este greu de argumentat împotriva ideii că un pașaport universal pentru sănătate nu este altceva decât împlinirea supremă a acelui coșmar distopic.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.