Cosmin Dan, CRIMINALUL Valentinei Nica, a primit 24 de ani de închisoare dupa ce a INCENDIAT fata. Putin sau mult?

Tânărul de 22 de ani, judecat pentru uciderea și incendierea Valentinei Nica în dimineața zilei de 23 februarie a fost condamnat la o pedeapsă de 24 de ani cu închisoarea de magistrații buzoieni. Decizia nu este definitivă.

Astăzi a luat sfârșit judecata pe fond a procesului de omor în care tanarul Cosmin Dan este judecat pentru uciderra fostei sale iubite, Valentina Nica.

La capătul unui proces care a cuprins șase termene, judecătoarea Mădălina Lăzărescu a decis ca inculpatul să execute 24 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Pedeapsa este compusă din 23 de ani de închisoare pentru omor calificat și încă un an reprezentând o treime din pedeapsa pentru infracțiunea de distrugere. În acelasi timp, instanța a obligat inculpatul la despăgubiri în valoare de 160 de mii de lei care vor ajunge la părinții victimei.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. În mod normal, avocații lui Cosmin Dan vor ataca sentința, următoarea fază a procesului urmând a se judeca la Curtea de Apel Ploiești.

LASA UN COMENTARIU