Cosmin, băiatul AMENINTAT DE UNGURI, i-a invitat pe toţi românii la Sfântu Gheorge, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române Unite

cosmin-drapelul-romaniei-sf-gheorghe1

Pe 15 martie 2014 , Cosmin C., a postat pe Facebook o fotografie în care apare cu steagul naţional la gât, iar în plan depărtat pot fi văzuţi maghiarii care sărbătoareau Ziua Maghiarilor şi care aveau steaguri ale Ungariei şi steaguri secuieşti, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Cosmin, băiatul care s-a fotografiat cu steagul tricolor atârnat de gât, având în spate sute de persoane care sărbătoreau Ziua Maghiarilor de Pretutindeni şi care aveau steaguri ale Ungariei şi steaguri secuieşti, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, a lansat recent un apel la mobilizare pe Facebook pentru a sărbători pe 24 ianuarie Mica Unire la Sfântu Gheorghe.

„Cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, îi invit pe toți Românii din județul Covasna și nu numai, să sărbătorească Mica Unire împreună cu noi! In aceasta zi, vom desfășura în Municipiul Sfântu Gheorghe cel mai lung drapel din județ (150 de metri), drapel oferit de către Platforma Unionistă Acțiunea 2012. Vom face demersurile necesare obținerii autorizației, pentru a putea mărșălui cu acesta de la Statuia Ostașului Român până în Piața Mihai Viteazu. Vom manifesta pașnic și vom afișa mesaje unioniste.„

Sursa – NapocaNews

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.