fbpx
ECONOMICJUSTITIENOUTATI

CORUPȚIE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL: De la cine are IPJ Cluj Mustangurile pentru UNTOLD? De la firma unui fost ministru de Interne

De la cine are IPJ Cluj Mustangurile pentru UNTOLD? De la firma unui fost ministru de Interne, dezvăluie Ziar de Cluj.

sias masina 1000x600 1

IPJ Cluj nu a făcut inițial vreun anunț în legătură cu primirea mașinilor Ford Mustang Mach-E, SUV-uri full electrice. A făcut-o numai după ce au apărut pe internet imagini cu o mașină ce era colantată cu „POLIȚIA” și au anunțat că vor da colantul jos. De la cine au primit, prin comodat, mașinile?

Nu sunt puține SUV-urile primite de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. Un număr de 17 autoturisme au intrat pe „poarta” polițiștilor, sub formă de contract de comodat, primite de la firma RMB INTER AUTO SRL, firma care aparține fostului șef al Ministerului Afacerilor Interne din perioada în care premier era Victor Ponta, Ioan Rus.

(…)

Ioan Rus a rămas în PSD ca membru, după toate încercările de a avea funcții înalte în stat sau la nivel local. Și-a deschis firma în 1993, timp în care a construit un „imperiu”. În 2022 avea 187 de angajați și o cifră de afaceri de 274 621 736 de lei, adică 55.622.815 de euro.
După ce au apărut imaginile cu mașina de Poliție pe Facebook, IPJ Cluj a comunicat: „Având în vedere imaginile din spațiul public, care prezintă ,,autoturisme inscripționate”, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

Autoturismele sunt date spre folosință către IPJ Cluj, pentru o perioadă determinată, în baza unor contracte de comodat.

În cursul acestei zile, la preluarea autoturismelor, reprezentanții IPJ Cluj au constatat că acestea au fost colantate cu ,,Poliția”, motiv pentru care au luat măsuri de înlăturare a colantului respectiv”.

SUV-ul complet electric Ford Mustang Mach-E este disponibil în România de la sfârșitul anului 2021. Versiunea de bază are un preț de pornire de 49.800 de euro și oferă un motor de 269 cai putere și autonomie de 450 de kilometri.

Potrivit purtătorului de cuvânt a IPJ Cluj, contactat de Ziar de Cluj, Mustangurile vor fi utilizate pe perioada festivalului, în misiunile derulate de efective SIAS, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Serviciul de Ordine Publică, dar și din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.