Coronavirusul ucigaș explodează în Europa!

Virusul ucigaș explodează în Europa! Cinci britanici au fost infectați cu coronavirus într-o stațiune din Alpii francezi!

Cinci cetățeni britanici, printre care și un copil, au fost diagnosticați cu noul coronavirus într-o stațiune montană din Franța, iar autoritățile încearcă să determine cu cine a intrat în contact grupul de turiști, transmite Reuters.

În afara celor cinci persoane cu diagnostic confirmat, alte șase persoane din același grup au fost spitalizate pentru teste suplimentare după ce s-au cazat în același loc cu un alt britanic care se pare că a contactat virusul în Singapore, a spus ministrul francez al Sănătății, Agnes Buzyn.

Grupul de britanici s-a cazat în două apartamente dintr-o cabană din satul Contamines-Montjoie, o populară destinație pentru amatorii de schi. Trei dintre cei 11 britanici erau copii și au trecut și pe la școala din sat.

Școala respectivă și o alta din zonă care ofereau cursuri de limbă franceză au fost închise temporar.

Starea celor cinci persoane infectate nu este gravă.

Contamines-Montjoie se află în apropierea Genevei și vârfului Mont Blanc. Cazurile de coronavirus survin în cele mai aglomerate perioade pentru stațiunile de schi din regiune.

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *