Coronavirusul se poate transmite și ASA! O femeie a infectat deja 71 de persoane. ALERTA


O femeie care nu știa că este purtătoare a virusului Covid-19 a infectat cel puțin 71 de oameni, după ce a folosit liftul din blocul în care locuia.

Femeia se întorsese recent în provincia chineză Heilongjiang din China, după o călătorie în SUA, în 19 martie, scrie metro.co.uk. În cele opt zile dinaintea venirii acesteia, provincia nu raportase nici măcar un caz de coronavirus!

Pacienta nu prezenta niciun simptom de coronavirus și a fost testată negativ când s-a întors din SUA, dar i s-a zis să stea oricum în carantină.

Femeia cu Covid-19 a folosit liftul o singură dată!
Chiar dacă femeia a folosit liftul o singură dată, când a urcat la etajul ei, locatarii au luat coronavirus.

În data de 26 martie, mama unei vecine și partenerul ei au stat peste noapte în apartamentul femeii, Două zile mai târziu, aceștia au mers la o petrecere, cu un grup de prieteni.

Dar o persoană din grupul care participa la eveniment a suferit un infarct și a ajuns la spital în 2 aprilie. Pentru că nu exista o legătură directă între el și femeia respectivă, acesta nu a fost testat pentru coronavirus.

Cei doi fii ai săi l-au vizitat la spital și acesta a folosit aceleași obiecte ca și alți pacienți din salon, cum ar fi un cuptor cu microunde. Ulterior, a fost mutat la un alt spital.

Numărul total al infectărilor „a explodat”
Oamenii de știință cred că liftul din blocul respectiv a fost contaminat după ce femeia revenită din SUA și-a îmbolnăvit fără să vrea vecinul. Alarma a fost dată după ce iubitul mamei sale au dezvoltat Covid-19.

Numărul total al infectărilor a ajuns în cele din urmă la 71 de persoane!

CORONAVIRUS. Nu gura este poarta de intrare în corp! Descoperire incredibilă a medicilor olandezi
Coronavirusul utilizează probabil două tipuri de celule specifice din interiorul nasului pentru a intra în corpul uman, au declarat joi cercetătorii olandezi de la Groningen University Medical Center (UMCG), împreună cu colegii lor britanici și francezi.

Sursa; gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *