CORONAVIRUSUL A SUFERIT MUTAȚII. SEMNELE SĂ VĂD PE PIELE. UN NOU SIMPTOM ALERTEAZĂ MEDICII


Noul coronavirus (SARS-CoV-2) a suferit mutații, iar unele dintre noile simptome asociate infectării cu această maladie rară să văd pe piele. Acestea se adaugă la celelalte simptome-cheie ale COVID-19, respectiv: pierderea simţului mirosului, dar şi a gustului, probleme respiratorii. De altfel, jurnaliștii de la CNN au relatat concluzia unui studiu din China făcut pe primii 200 de pacienți, care a arătat că au fost și simptome digestive la aproape jumătate dintre persoanele infectate cu virusul mortal.

Oficialii Sindicatului Național al Dermatologilor-Venerologi (SNDV) din Franța au tras un semnal de alarmă în legătură cu apariția bruscă de pete roşii pe piele, uneori dureroase, şi a unor leziuni temporare de urticarie. Într-un comunicat de presă au fost dezvăluite noile simptome care pot apărea pe piele în caz de contractare a bolii COVID-19, relatează jurnaliștii de la BFMTV. De altfel, reputatul medic Yves Gaudin a alertat recent omenirea în legătură cu faptul că noul coronavirus suferă mutații rapid.

Citiți și:  CDC: Au fost recunoscute OFICIAL alte TREI SIMPTOME ale infectării cu COVID-19. NEWS ALERT!

Un grup de WhatsApp format din peste 400 de dermatologi, organizat de SNDV, indică leziuni ale pielii, asociate sau nu cu alte simptome de COVID. Alertăm publicul şi medicii pentru a detecta aceşti pacienţi potenţial contagioşi cât mai repede posibil (n.r.: ei nu prezintă neapărat semne de dificultăţi de respiraţie)”, se arată în comunicatul de presă publicat de acest sindicat al dermatologilor din Franța.

Acrosindroame (pseudo-degerării la extremităţi), apariţia bruscă a unor pete roşii uneori dureroase şi a unor episoade trecătoare de urticarie reprezintă simptomele în cauză dezvăluite de reprezentanții de la SNDV. Uniunea dermatologilor recomandă ca, în cazul în care apar aceste simptome ale pielii, oamenii meargă sau să sune cât mai repede un medic specialist. Analiza numeroaselor cazuri raportate SNDV arată că aceste simptome pot fi asociate cu COVID-19, se arată în comunicat.

Citiți și:  ULTIMA ORA S-a descoperit un NOU SIMPTOM al infectării cu Covid-19

Primul caz de encefalopatie hemoragică necrotizantă asociată cu COVID-19
Pierderea simţului mirosului, dar şi a gustului reprezintă simptome noi pe care experții le leagă de SARS-CoV-2, conform unei analize publicate de Reuters. Mai mult, cercetătorii de la Henry Ford Health System din Detroit, Michigan, au anunțat primul caz de encefalopatie hemoragică necrotizantă asociată cu COVID-19.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

2.258 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile