Coronavirus in Romania. Medicul Streinu- Cercel sustine ca INTERZICEREA circulatiei persoanelor este IMINENTĂ- „Poate fi o zona, un areal”


Este doar o chestiune de timp până când autoritățile ar putea să ne limiteze libertatea de mișcare, lucru permis în situații de criză majoră, precum este cea de coronavirus. După ce un document în acest sens a ajuns în spațiul public, însă oficialii au negat că ar fi fost luată în calcul varianta aceasta, medicul Streinu – Cercel susține că izolarea este iminentă.

„Este iminentă, în contextul în care apar noi cazuri zi de zi. Astfel de decizii nu se iau de pe o zi pe alta, ele se iau după ce se stă la masă și se revine. Un comunicat ca lumea să se obișnuiască cu ideea trebuie să se facă pentru că acolo se va ajunge. Dinamica procesului este cea care stipulează acest lucru. Nu stăm să ajungem la o mie de cazuri, ne interesează unde se transmite, la cel fel de populație și apoi se iau aceste decizii. Poate fi pe o zonă, un areal”, a declarat Streinu- Cercel la Antena 3 la întrebarea privind iminența interzicerii circulației persoanelor asa cum e precizat într-un document intens discutat în această dimineață și despre care autoritățile au spus ca e un document de lucru.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.