Coronavirus in Romania. Firea se spala pe maini! Si-a DELEGAT atribuţiile privind situaţiile de urgenţă până la finalul mandatului!


Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a delegat viceprimarului Aurelian Bădulescu atribuţiile privind situaţiile de urgenţă, începând de vineri până la încetarea mandatului.

”Începând cu data de 20.03.2020, se deleagă domnului viceprimar general Bădulescu Aureliantoate atribuţiile prevăzute de lege privind situaţiile de urgenţă (incendiu, cutremur, îmbolnăviri în masă, precum şi alte riscuri asimilate sau evenimente de calamitate) la nivelul Municipiului Bucureşti, până la încetarea mandatului Primarului General al municipiului Bucureşti, doamna Gabriela Firea””, se arată în dispoziţia semnată de Gabriela Firea şi postată pe site-ul Primăriei Capitalei.

Primarul general explică faptul că decizia a fost luată pentru că în aceasta perioadă, reprezentanţii Primăriei Capitalei trebuie să participe simultan la mai multe comandamente de urgenţă sau şedinţe operative şi pentru că, potrivit legislaţiei în vigoare, decidenţii trebuie să aibă calitatea oficială să ia anumite hotărâri în timp scurt.

Citiți și:  Momente porno la Antena 3! Dănuța Budeanu i-a arătat lui Gâdea cum se face sex oral la PSD!

”Nu fug şi nu am fugit niciodată de responsabilităţi, am semnat acest document de delegare astfel încât şi viceprimarul Capitalei, Aurlian Bădulescu, să poată luă decizii oficiale rapid, în timp real. Astfel, având în vedere multitudinea de probleme de rezolvat, ne completam şi putem participa amândoi, prin rotaţie, la şedinţele Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă, la comandamentele de la spitale sau direcţii sociale, la preluarea persoanelor în carantină etc”, afirmă Firea, adăugând că ”nu este momentul speculaţiilor şi atacurilor fără sens”.

Sursa: siripesurse.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile