Coronavirus in Romania. Dezastru in Romania. Anuntul Ministrului Sanatatii: Inca doua orase mari pot deveni FOCARE de coronavirus


Situația se agravează în România. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a anunțat că alte două orașe din România ar putea deveni, în foarte scurt timp, focare de coronavirus.

Este vorba despre orașul Constanța și orașul Brașov.

„În măsura evoluției accelerate a transmiterii locale, cu afectarea în marea majoritate a personalului medical, ne gândim la alte măsuri pentru a proteja personalul medical, dar și pentru a limita acele focare care sunt în dezvoltare”, a declarat Nelu Tătaru la Antena 3.
Se pot extinde la populație
Totodată, ministrul a confirmat exsitenta anumitor focare de coronavirus atât în spitalele din Constanța cât și în cele din Brașov.

„Având în vedere afluxul de persoane care vor veni, ne așteptăm la o accelerare a acestui focar. Cele două focare sunt, în general, în zonele medicale, dar există o foarte mare probabilitate de extindere și la populație”, a adăugat Tătaru.

Potrivit acestuia, trebuie luate anumite măsuri în ceea ce privește personalul medical.

„Căderea personalului medical înseamnă efectiv o activitate limitată în acele zone și atunci trebuie luate măsuri în consecință.”, a mai explicat Nelu Tătaru.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *