Coronavirus in Romania. ANUNTUL Ministrului Educatiei: EXCLUDE scenariul inghetarii anului scolar


Ministrul Educației anunță că scenariul înghețării anului școlar, lansat de vicepremierul Raluca Turcan, nu este luat în calcul de autorități.

„Scenariul acesta al înghețării anului școlar nu este luat în calcul”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie pentru Edupedu.ro.

Anunțul vine după ce vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că există trei scenarii în privința anului școlar, unul fiind repetarea acestuia.

Monica Anisie a spus că „în ceea ce-i privește pe elevii care trebuie să susțină examenele de Evaluare Națională, Bacalaureat sau studenții care trebuie să își susțină licența, MEC va prezenta săptămâna aceasta variantele posibile pe care le ia în calcul în situația în care se va prelungi această stare de urgență”.

Este „exclus” ca printre variantele luate în calcul de Ministerul Educației să fie anularea examenelor din acest an, a afirmat Monica Anisie, pentru Edupedu.ro.

„Nu luăm în calcul să amânăm examenele cu un an”, a conchis ministrul Educației.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.