Coronavirus in lume. Liderii de la Casa Alba in ALERTA de gradul zero. Ştirea a fost publicată de jurnaliştii CNN pe baza unui raport oficial

În plină epidemie de Coronavirus, Guvernul Statelor Unite ale Americii se pregăteşte pentru „18 luni cu mai multe valuri de îmbolnăvire”.

Ştirea-şoc a fost publicată de jurnaliştii CNN pe baza unui raport oficial, care reprezintă unul dintre cele mai negre scenarii pentru administraţia de la Washington.

Atenţie! Anunţul vine la aproape două luni de la semnalarea primului caz de Covid-19 pe teritoriul american.

În spitalele de pe peste Ocean este stare de urgenţă pe fondul epuizării rapide a rerurselor necesare combaterii temutului virus apărut în China.

În plus, răspândirea epidemiei nu încetineşte, iar liderii de la Casa Albă sunt în alertă de gradul zero, mai ales din cauza faptului că numai în ultimele 24 ore cazurile de infectare au crescut cu 40% în SUA.

Citiți și:  OMS Europa: Peste 50% dintre europeni vor fi infectati cu Omicron în următoarele șase până la opt săptămâni. Valul uriaș va duce la prăbușirea sistemelor medicale din întregul continent

În aceste condiţii extreme, aproape 9.000 de americani au fost testaţi pozitiv cu teribilul Coronavirus şi cel puţin 149 şi-au pierdut viaţa după ce l-au contractat.

„O văd în sensul de vreme de război. Vreau să spun că noi cu asta ne luptăm. Este o situaţie foarte grea aici”, a declarat preşedintele Donald Trump într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, 18 martie.

Pentru a încetini răspândirea Covid-19, guvernatorii statelor americane au impus măsuri extreme, printre care se numără închiderea şcolilor, a barurilor şi a restaurantelor, care nu mai pot funcţiona decât în regim drive in.

Populaţia a fost sfătuită să stea în case şi să iasă doar în caz de maximă urgenţă. În ciuda oricăror predicţii, reprezentanţii sistemului de Sănătate din SUA, dar şi omologii lor din toată lumea susţin că încă sunt multe necunoscute legate de Coronavirus.

Citiți și:  Florin Zamfiresc, fara speranță! „Guvernele nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută”

„Evoluează. Evoluează în fiecare zi şi noi învăţăm mai mult şi mai mult”, a spus Dr. Anthony Fauci, de la Institutul Naţional de Sănătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.