fbpx
POLITICA

Corespondenta bizara din SUA: Cum lucreaza Crin Antonescu “in privat” pentru Noul Guvern Mondial

Președintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, nu este lipsit de veleități. După ce a reușit să devină primul ministru dat de județul lacustru Tulcea după Revoluție și unul dintre parlamentarii români cu cea mai slabă activitate, prezidențiabilul Antonescu a reușit să se fofilească în mijlocul vacanței parlamentare la o reuniune a Transatlantic Policy Network în SUA. Acest ONG cu sedii la Washington și Bruxelles are ca scop lobby-ul politic pentru realizarea unui spațiu economic transaltlantic. Cu alte cuvinte, unificarea SUA cu UE în plan economic.

Interviul din Gândul în care Crin Antonescu se dă de gol în mod antologic merită înrămat pentru generațiile viitoare, ca o mostră a inepțiilor și contradicțiilor pe care ele poate debita liderul liberarilor.

Întrebat de ziariștii de la Gândul dacă este în vacanță în SUA, Crin Antonescu afirmă că nu, nu este încă în vacanță, dar că este într-o vizită privată care cuprinde și una oficială, la invitația Transatlantic Policy Network (TPN). Apoi mai menționează că această vizită nu implică senatul României, cu toate că a fost invitat în calitate de președinte al Senatului României. Și că această vizită nu este plătită de Senat, pentru că este o vizită privată, subiectul fiind discuții între oameni politici. Deci Crin Antonescu, președintele Senatului României, care nu este în vacanță, deci în calitatea sa de președinte al Senatului, în timpul serviciului cum ar veni, a plecat în SUA într-o vizită privată, pe banii nu-știu-cui, ca o damă întreținută, dar fără să reprezinte Senatul României, să discute cu niște oameni politici despre uniunea comercială dintre UE și SUA, proiect de suflet al Angelăi Merkel. Cu nimic diferit față de vizita deputatului Remus Cernea în Taiwan, stat nerecunoscut oficial de România, cu un pașaport de serviciu pe care nu mai avea dreptul să îl folosească. Dacă au acești doi USL-iști ceva în comun este tendința de a ne considera proști și certitudinea că orice explicație cusută cu ață albă va ține.

Ei bine, nu ține și Crin Antonescu va trebui să dea explicații cu privite la vizitele sale private din SUA, niște vizite care seamănă mult cu vizitele domnitorilor români la Înalta Poartă din perioada medievală.

Transatlantic Policy Network (TPN) este doar o altă manifestarea a Noului Guvern Mondial, a Statelor Unite ale Europei, a proiectului de globalizare care ar trebui să devină noua pavăză împotriva expansiunii economice și financiare a Chinei. Ce este diferit la TPN este faptul că din componența sa fac parte multe corporații multinaționale: ABB; Accenture; Alcan Inc. ; BASF; Bavarian; Bertelsmann AG; Boeing; BP; BT; Caterpillar of system; Coca-Cola; DaimlerChrysler; Deutsche Bank; Dow Chemical; EDS; GE; Honeywell; IBM; Johnson & Johnson; Merck; Michelin; Microsoft; Nestlé; Oracle; Orasure Technologies; Pfizer international; Roll Royce; SAP AG; SAS of institutes; Siemens AG; Telefónica; Time Warner; Unilever; United Technologies corporation; UPS; Veolia Environment; Volvo Group; Whale March net curtain; Roll Disney company; Xerox. Care din aceste firme i-o fi plătit lui Antonescu biletul de avion, probabil că nu vom afla niciodată. Punerea în aplicare a Pieței Comune Transaltantice este unul dintre scopurile principale ale TPN, ca o manifestare a ideilor interbelice ale lui Jean Monnet, care susținea și că o integrare economică nu este posibilă fără o integrare politică. Partidele europene, de genul PPE sau PES, sunt doar primul pas pentru unificarea politică, aceste două partide europene urmând să fuzioneze cu cele două mari partide din SUA, Partidul Democrat și Partidul Republicat, în eventualitate realizării uniunii comerciale și economice. Se pare că Crin Antonescu nu este străin de aceste planuri, el participând ca orice parlamentar român și el acolo, la discuții, nu-i așa? Sperăm doar ca aceste discuții să nu înceapă dimineața devreme, să poată și Crin al nostru din Tulcea să participe. De George Bara – Napoca News

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.