Copilul de 4 ani intrat în comă la stomatologie, la Piteşti, e în moarte cerebrală. Respiră doar ajutat de aparate

Copilul de 4 ani intrat în comă la stomatologie, la Piteşti, e în moarte cerebrală. Respiră doar ajutat de aparate şi medicii sunt extrem de rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

Un băieţel de 4 ani a intrat în comă pe scaunul de la stomatologie, la Piteţti, într-o clinică privată unde părinţii l-au dus pentru mai multe tratamente. Copilul a fost anesteziat general şi a intrat în comă în timpul anesteziei.

A fost resuscitat în cabinet, apoi dus la Spitalul Judeţean Argeş şi transferat la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Capitală. Medicii de aici l-au resuscitat şi ei, dar starea micuţului e critică.

În prezenţa părinţilor, a fost efectuată electroencefalograma, care a arătat lipsa activităţii cerebrale. Practic, copilul respiră doar conectat la aparate. Mai mult, surse ale Obseravtor spun că organele interne i-au cedat, din cauza hipoxiei prelungite.

Clinica în care a avut loc tragedia nu avea dreptul să facă anestezii generale, au descoperit inspectorii DSP Argeş, la un control efectuat marţi.

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *