Copil în comă la spital, după ce a fost lovit în faţă de un tigan, pe stradă | VICTIMA A FOST RESUSCITATA

Un copil de 13 ani a fost spitalizat în comă, după ce a fost lovit cu un pumn în față de un adolescent de etnie tiganeasca, în plină stradă, în Mangalia. Între cei doi era un conflict care a izbucnit pe o rețea de socializare.

Incidentul s-a consumat sâmbătă după-amiază, după ora 13.00, pe o stradă din Mangalia. Potrivit celor de la IPJ Constanța, cei doi băieți, de 13 și 15 ani, s-au întâlnit întâmplător.

Între cei doi exista însă deja un conflict, pornit în ziua precedentă, pe o rețea de socializare din cauza unui santaj al etnicului tigan.

Victima tiganului a fost resuscitată

Polițiștii din Mangalia au fost alertați prin 112, în jurul orei 13.35.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o reţea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feţei”, a transmis IPJ Constanţa într-un comunicat.

Copilul a fost găsit fără cunoștință de salvatori și a fost nevoie ca un echipaj SMURD să-l resusciteze. El a fost transportat la spital în comă.

Agresorul, reţinut de poliţiști
Adolescentul agresor a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii spun că duminică va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia ”cu propuneri legale”.

IPJ Constanța precizează că a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *