COPIII DE GRĂDINIȚĂ, ÎNVĂȚAȚI SĂ-ȘI SPIONEZE PĂRINȚII „RASIȘTI”! ONG-urile îi învață pe educatori cum să gestioneze „DECLARAȚIILE ÎMPOTRIVA IMIGRANȚILOR”

“Ai grijă ce vorbești la școală, că ne trimit ăștia la ocnă!” Vă mai amintiți de acest sfat pe care ni-l dădeau părinții pe vremea lui Ceaușescu? Ei bine, e din nou la modă.

Nu la noi, ci în democratica și prospera Germanie. S-o fi desființat temuta securitate din RDG, Stasi, dar năravurile nu au dispărut. Ministerul Federal pentru Problemele Familiei de la Berlin este acuzat că a finanțat o broșură pentru educatorii din grădinițe în care micuții sunt încurajați să-și spioneze părinții de extrema dreaptă. Exact ca pe vremea comuniștilor!

Educatorilor li se spune „cum să acționeze când alți educatori sau unii dintre părinți fac declarații rasiste sau împotriva imigranților sau lansează atacuri împotriva imigranților sau a copiilor acestora.” Prestigiosul ziar german Bild, care a intrat în posesia broșurii susține că avem de-a face, nici mai mult, nici mai puțin, decât cu un ghid care-i învață pe educatori cum să-i transforme pe copii în informatori și cum să afle de la ei dacă părinții au simpatii politice pentru partidul naționalist AfD sau grupurile radicale de dreapta.

De altfel, broșura oferă și sfaturi cu privire la copiii care trebuie luați în vizor pentru că foarte probabil sunt odralele unor rasiști. „Fetițele poartă rochii și panglici, ele sunt învățate să se ocupe de gospodărie acasă, în timp ce băieții sunt învățați să înfrunte provocările și să facă exerciții fizice epuizante.” Ați citit bine, în mintea bolnavă a acestor ONG-iști, copiii care dau dovadă de normalitate și își asumă caracteristicile genului lor trebuie supravegheați pentru că păriții lor au simpatii de dreapta . Mai precis, reping aberațiile globaliste ale diversității și multiculturalismului.

Manualul, care are 60 de pagini, nu le spune însă educatorilor cum să-i învețe pe imigranți să citească ceasul, ca să nu mai întârzie cu micuții la grădiniță cu orele. În schimb, Fundația Amadeu Antonio, cea care a redactat broșura, dă lecții de delațiune și îndoctrimare, că doar aici are expertiză. ONG-ul a fost, de altfel, creat pentru a raporta autorităților toate așa-zisele declarații rasiste sau incitările la ură.

După apariția materialelor în presă, asociația a negat că ar fi descris fetițele care poartă rochii și băiețeii năzdrăvani ca fiind un indicator cu privire la atutudinile extremiste ale părinților. Dar, pentru a demonstra că rasismul și extremismul sunt mari probleme în Germania, ONG-iștii s-au plâns că au primit sute de telefoane pline de ură după ce s-a aflat de conținutul broșurii. Acum, din punctul meu de vedere, părinții care le-au spus ONG-iștilor ce părere au despre ei au dreptate. Ei au de înfruntat alte probleme.

La Lunen, școlăritele de origine germană au fost puse să poarte eșarfa islamică numită hijab în cadrul unui experiment menit să determine dacă vor fi expuse unor atitudini rasiste. Și nu e singurul experiment cu rolul de a îndoctrina copiii. De problemele reale ale copiilor și părinților n-are nimeni timp să se ocupe, deși situația e cât se poate de gravă. În școlile în care copiii imigranților au ajuns să fie majoritari, micuții germani sunt supuși hărțuirii.

O mamă din Frankfurt le-a povestit reporterilor Bild că a fost nevoită să-și retragă fetița de la școală pentru a-i asigura siguranța. “A fost bătută și atacată verbal în drum spre școală” pentru că e blondă, nu poartă eșarfa islamică, are un nume germano-iudaic și e creștină, susține mama.

Dar adevăratul șoc l-a trăit femeia când s-a plâns directorului școlii. Fără să se declare surprins, acesta i-a recomandat să acopere părul fetei cu un hijab. Nu toți profesorii sunt atât de lași. Președintele Organizației Profesorilor, Heinz-Peter Meidinger, a avertizat public în cursul acestui an că școlile în care copiii imigranților depășesc procentul de 70 la sută au scăpat de sub control.

Profesoarele și elevii de origine evreiască sunt atacați continuu, iar propaganda jihadistă se răspândește cu iuțeala focului. Meidinger spune că a citit despre elevii musulmani din Berlin care făceau să circule filmulețe cu decapitările făcute de ISIS și poate depune mărturie că nu e vorba de un caz izolat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.