Copii TIGANI, de origine română, angajaţi ca asasini de mafia din Napoli

Un reportaj cutremurător realizat de jurnaliştii italieni de la Il Corriere a scos la iveală lucruri teribile. Copiii tigani sunt folosiţi de mafia napoletană, Camora, pe post de asasini şi ar face orice pentru bani, de la prostituţie la transport de arme.

Jurnaliştii italieni au surprins imagini dramatice la periferia de est a oraşului Napoli, controlat de Camora, una dintre cele mai temute organizaţii mafiote. Un băiat tigan, de 10 ani, ţine în mână o puşcă şi un încărcător. Când vede că este urmărit fuge în direcţia unor barăci.

tigani-asasiniCopiii tigani ajung să lucreze pentru mafia napoletană din cauza sărăciei. Ei transportă arme, dar şi ucid la comandă. Odată racolaţi de mafioţi, copiii sunt plătiţi în funcţie de ce fac pentru Camora.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

În aşa numita tabără de tigani de la Brecce, o fostă zonă industrială, trăiesc, potrivit presei italiene, aproximativ 200 de familii de ţigani originari din România, majoritatea din Călăraşi. Ei stau în condiţii inimaginabile de sărăcie. Familiile îşi dau copiii pe mâna mafiei, pentru a face bani.

Sursa: rtv

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile