Copii de 3 si 5 ani, loviti si tarati pe hol de directoarea unei gradinite private din Bucuresti

gradinita

Au aparut imagini socante in ancheta facuta de politisti la o gradinita particulara din Bucuresti. Camerele de supraveghere au inregistrat secvente in care copiii sunt loviti sau tarati pe jos.

Unii parinti s-au plans, dupa ce au aflat de la copii ce li se intampla la gradinita unde platesc o taxa lunara de 1100 de lei. Directoarea si subalternele ei au negat toate acuzatiile, in timp ce alti parinti spun ca li s-a explicat ca imaginile ar fi trucate. In tot acest scandal, politia a intrat pe fir ca sa sa stabileasca adevarul, conform Stirile ProTV.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere sunt cutremuratoare. O vedem pe directoarea gradinitei cum o trage pe o fetita de par si o pune intr-un colt. Intr-o alta secventa, la ora de somn, femeia da navala in dormitor, pentru ca probabil copiii faceau galagie, si ii smuceste si tareste pe doi dintre ei, Ii pune apoi pe hol, la perete, drept pedeaspa.

In alte cadre, directoarea si o angajata sunt surprinse gesticuland la copii. Femeia neaga totul.

Parintii au mers la politie dupa ce copiii le-au spus ce patesc la gradinita. Ancheta a dus la audierele persoanelor implicate si la ridicarea fisierelor video care contin activitatea gradinitei. Directoarea gradinitei private a fost audiata 4 ore si a incercat sa-si sustina nevinovatia. Odata cu acest nefericit incident, a iesit la iveala si faptul ca aceasta gradinita functiona fara autorizatie de la Minister. Incidentele i-au pus pe ganduri pe parinti.

Parinte: „Am avut incredere pana acum. Astept raspuns din partea autoritatiilor, la ce s-a intamplat.”

Parinte: „Eu nu cred asa ceva, mi-ar fi spus copilul. Copilul meu e linistit, nu mi-a spus ca ar fi agresat in vreun fel. Am cerut o explicatie si mi s-a spun ca imaginile au fost trucate.”

Parintii platesc pentru educatia, hrana si ingrijirea copiilor la gradinita 1100 de lei pe luna.

VEZI SI: Rezultat uimitor al OPC : apa de la robinet este mai pură decât apa plată a multor supermarketuri

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *