Controversatul George Soros s-a intalnit cu Victor Ponta pentru a discuta despre problemele tiganilor

george_soros_1030175

Premierul Victor Ponta a declarat că s-a întâlnit marţi cu magnatul maghiaro-american de origine evreiască George Soros, precizând că a discutat cu acesta doar despre proiectele de integrare a țiganilor, în prezenţa fostului său consilier pe acest domeniu, Damian Drăghici. Întâlnirea nu fusese trecută pe agenda oficială a premierului.

„Cu domnul Soros m-a întâlnit cu domnul Damian Drăghici, eurocandidatul nostru la Parlamentul European. Și domnul Soros sprijină un institut european pentru integrarea romilor și am discutat doar despre romi. Nu aș fi discutat cu domnul Soros despre Roșia Montană, nu știu ce legătură are dânsul. Cred că, dacă vreți să discutați de Roșia Montană, trebuie să vorbiți cu domnul ministru Korodi [Nota FP: ministrul mediului din partea UDMR]”, a răspuns Victor Ponta întrebărilor puse de jurnaliști legate de presupusele discuții cu miliardarul din SUA despre proiectul de exploatare auriferă din Munții Apuseni.

Citiți și:  BOMBA de pe scena politica vine de la Victor Ponta. News alert!

Androulla Vassiliou, comisar european pentru Educaţie, s-a aflat deasemenea între 10 şi 11 martie în România, unde a lansat programul Erasmus+, amintește Mediafax. Comisarul a solicitat luarea de măsuri pentru sprijinul tinerilor care nu sunt încadraţi profesional şi a vizitat o serie de proiecte în favoarea țiganilor organizate în Bucureşti, împreună cu controversatul George Soros, care “militează de mult timp pentru drepturile acestei comunităţi”.

George Soros, în vârstă de 83 de ani, are o avere estimată la 22,9 miliarde de dolari, ocupând locul 29 în topul miliardarilor la nivel global, potrivit Bloomberg Billionaires Index. Sursa: FrontPress.ro

27 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU