Constructor de BUNCĂRE din SUA: „Elita globală se teme că MASELE SE TREZESC și se pregătește o REBELIUNE ÎN MASĂ a populației” | VIDEO

REBELIUNE ÎN MASĂ LA NIVEL GLOBAL, NU DOAR IN STATELE UNITE

Potrivit directorului general al unuia dintre cei mai mari constructori de buncăre apocaliptice din lume pentru elitişti, cei care sunt la putere se tem în prezent de o „răzvrătire” în masă a populației.

Ron Hubbard, CEO-ul Atlas Survival Shelters, în timp ce era intervievat de The Canadian Prepper, spune că „afacerea de construire a buncărelor” explodează pe măsură ce elitiştii încep să se teamă de trezirea maselor.

Le este frică de oameni care în cele din urmă își dau seama că s-au născut în sclavie.

Hubbard avertizează că unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru acum este că globaliştii cred că o „răzvrătire” se pregăteşte în America şi, probabil, foarte aproape, poporul american devenind din ce în ce mai supărat pe întregul stabiliment şi pe cei care îl controlează. Sistemul eșuează. Oamenii evoluează mental și mulți știu că nu trebuiau să fie sclavi.

Vezi – ATAC ȚINTIT? Câteva minute în care câteva sute de oameni și-au pierdut controlul: Cel puțin 8 morți și peste 300 de răniți după un misterios „incident cu victime în masă” la concertul Travis Scott. VIDEO ȘOCANT

Ceea ce vor elitistii este haos masiv si diviziune, motiv pentru care suntem impartiti in toate felurile posibile. Dacă nu putem să ne înțelegem și să lucrăm împreună, ei își vor atinge scopul.

Elitele construiesc buncăre în acest moment, deoarece ei sunt cei care își permit”, spune Hubbard în videoclip.

Acest lucru nu se întâmplă doar în Statele Unite. Tot acest spirit de libertate și repulsie față de guvern a devenit global. Ei știu că pierd controlul și tot ce va fi nevoie este o neconformitate masivă, iar oamenii își dau seama că nu s-au născut pentru a fi sclavii vreunei clase conducătoare.

Nu trebuie să facem din asta o rebeliune violentă și chiar și Hubbard admite că aceasta nu va fi neapărat o rebeliune violentă. Dar se va întâmpla. Pe măsură ce oamenii se confruntă cu pierderea locurilor de muncă și a tot ceea ce au petrecut ani de zile lucrând, nu vor avea de ales decât să se trezească la ceea ce se întâmplă cu adevărat. – Articol tradus de pe ZeroHedge.

Vezi – CA PE VREMEA COMUNISMULUI: Brancardierul care a dezvăluit ororile din spital, somat să își țină gura

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *