SCANDALOS: Terasa de la NO LIMIT a fost reamplasata!

Eliberare-Terasa-NoLimit-4
Primarul Buzaului, PSD-istul Constantin Toma, prosteste cetatenii pe fata! Terasa de la No Limit care ocupa spatiul public a fost reamplasata!

Marsaviile PSD-istilor mana in mana cu administratorii unor societati comerciale continua.

Citam de pe News Buzau:

Da, am fost pacaliti de Politia Locala….noi toti…buzoienii cu bun simt! Ca si in viata, important e sa inveti din greseli si sa nu te mai lasi manipulat pe viitor. Asemenea electoralelor – cele din 4 in 4 ani, buzoienii incep sa invete si sa distinga intre minciuni, promisiuni desarte si adevarul din spatele acestor vorbe goale…asa si cu actiunile (unele) ale Politiei Locale. Despre ce este vorba? Va spunem imediat….va mai aduceti aminte de “tam-tam-ul” cu ridicarea scaunelor si meselor de la No Limit, terasa patronata de unul din cei mai mari evazionisti locali – Sorin Cristea zis si Cazma? S-au ridicat scaune, mese, umbrele, s-a laudat actiunea Politiei Locale si altele. Ca o ironie, domnul acela slinos – Titus de la Primarie care ani la rand incasa spaga de la terasele si comerciantii ilegali acum era trimis sa ridice acele terase…penibil…niste penibili! A doua zi, Cazma era la Toma si spunea ca va plati pentru toti cei peste 200 de metri patrati ocupati ilegal cu scaunele lui la No Limit…si seara, acestea erau la loc…pai cum vine asta? Adica daca ma duc eu si spun din gura: “Sa mor eu Tomita ca platesc” fara sa inchei imediat, pe loc, un contract, fara sa platesc din urma totul…ma crede cineva? Pe el de ce da? Si apoi numai de bani e vorba? Dar de accesul pietonal, dar de atatia ani care in care a incasat venituri ilegale pe acesti metri patrati? Rusine! La fel, actiunile de vazu’ lumii nu au mai continuat si cu terasele ilegale ale celor de la Taverna, tot prieteni buni cu Toma – care au ridicat o constructie ilegala pe spatiu public si care transporta comanda clientilor de peste drum. Plus ca nu au toalete in jur…). Acum Politia Locala ne invita in zona Garii (B-dul Garii nr.4 – 6)la o actiune iarasi de…ridicare a teraselor. Sa muriti voi ca mai vine cineva? Poate doar cei platiti de …ei. E cumva vreun alegator patron care nu l-a votat pe Toma sau e vorba iarasi doar de bani la bugetul local si nimic mai mult? S-a transformat Politia Locala in recuperatorii lui Toma? Imi raspunde careva?

Drept la replica POLITIA LOCALA BUZAU

DREPT LA REPLICA

Referitor la afirmatiile facute in mass-media locala (http://www.newsbuzau.ro) cu privire la articolul din presa online (http://www.newsbuzau.ro/social/7607-nu-va-mai-credem-politia-locala-actioneaza-doar-pentru-primarie-si-nu-in-folosul-cetateanului-s-a-transformat-politia-locala-in-recuperatorii-lui-toma), va facem cunoscut faptul ca Directia de Politie Locala Buzau, actioneaza pe baza principiilor: legalitatii, increderii, previzibilitatii, proximitatii si proportionalitatii, deschiderii si transparentei, eficientei si eficacitatii, raspunderii si responsabilitatii, impartialitatii si nediscriminarii, in baza Legii 155/2010.
Ca urmare a articolului publicat dewww.newsbuzau.ro, in data de 05.08.2016, va facem cunoscut faptul ca Directia de Politie Locala, verifica daca persoanele juridice sau persoanele fizice detin documentatia legala exercitarii si functionarii, denumit “Acord de Teren”, eliberat de serviciile de specialitate din cadrul Primariei.
Directia de Politie Locala verifica, nu emite documente referitoare la inchirierea domeniului public. Aceste documente sunt eliberate in conditiile legii de alte structuri din cadrul Primariei Buzau.
De asemenea, aceste servicii de specialitate constata daca sunt incalcate prevederile legale, referitoare la masuratorile de la fata locului si daca sunt respectate locurile unde au fost amplasate punctele de lucru, atat pentru agentii economici cat si pentru persoanele fizice.
Avand in vedere prevederile art. 6, lit “F”, din Legea 155/2010, politia locala asigura protectia personalului din aparatul de specialitate al primarului/primarului general, din institutiile sau serviciile publice de interes local la efectuarea unor controale ori actiuni specifice.
Referitor la societatea comerciala la care se face referire in materialul prezentat de dumneavoastra, va aducem la cunostinta faptul ca societatea respectiva, dupa actiunea politiei locale din data de 27.08.2016 (?! – N.R.), a respectat intocmai masurile impuse, fara a le incalca sub nicio forma iar din data de 28.07.2016, prin acordul de teren, nr. 15773, agentul economic si-a prelungit acordul de teren existent si a suplimentat peste suprafata inchiriata o alta suprafata de teren in aceeasi zona pe acelasi amplasament.

Directia de Politie Locala

COMENTARIU REDACTIE NEWS BUZAU:

“IN AFARA DE GRESEALA DIN TEXT LEGATA DE O DATA DIN VIITOR – 27.08.2016…Multumim de precizare. va ducem aminte, daca cititi cu atentie materialul din news buzau, ca nu era vorba despre vreun “acord de teren”….si asa neincheiat pana la aceasta data (scriptic intre “Cazma” si Primarie), ci despre faptul ca pe buzoieni nu-i intereseaza numai ce plateste Cazma lui Toma ci si daca se respecta legea…de exemplu, nu exista acces la Casa Sindicatelor decat printre mesele de la terasa. Plus ca podeaua de lemn impiedica persoanele cu handicap sa acceada la respectiva institutie….sa nu mai vorbim de masinile de pompieri care nu pot intra acolo…in caz de incendiu. Mai mult Terasa nesimtita, constructia de pe platoul de langa Magnolia, apartine unui alt patron aflat peste drum….la Taverna Buzoiana de la Blocul Camelia…dumneavoastra sunteti pusi in functie doar sa verificati legalitatea inchirierilor si nu sa semnalati, sa aparati si drepturile buzoienilor care sunt ingradite de acesti patroni? Cum va imaginati ca se aduc comenzile acolo, de peste strada? Dar la toaleta unde se duc clientii Tavernei? Sa fim seriosi! Concluzia: sunteti pusi acum doar sa duceti bani la bugetul local si nu sa aplicati TOATA legea ce intra in atributiunile dumneavoastra”
REDACTIA

VEZI SI: SCANDAL MARE, LA CLUBUL ATLANTIS CARE NU DETINE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE! VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *