„Consider că 80% din diagnosticele de covid sunt false, în special cu privire la cauzele morții”, scrisoarea unui pneumolog „la capatul nervilor”

Doamna, Domnule,

Viața mea a devenit iad!

Vreau să depun mărturie despre această „epidemie” de covid. Epidemia pur virală s-a încheiat de la sfârșitul lunii mai: zero decese, câteva spitalizări rare, foarte putini pacienți in reanimare.

Lucrând în martie, aprilie și mai într-o secție în care erau depozitați „pacienți” covizi, am constatat că majoritatea dintre ei nu erau infectați cu virusul! Permiteți-mi să explic: toți pacienții suspectați trebuiau să facă un test PCR și o scanare toracică. Aproape toți au avut o PCR negativă, dar pe de altă parte toți radiologii au concluzionat în același mod: Imagini compatibile cu o infecție covidă. Și pacientul era transferat la serviciul „covid”.

Acești radiologi „celebri” au văzut infecția covidă pe scanări normale, au confundat bulele de emfizem cu covid, au confundat pneumonia pneumococică cu covid etc. Știind cum să interpretez scanările toracice, mai bine decât ei, pot să vă certific asta. Am văzut chiar o bunică a cărei fiică era medic, și analizele au fost prost interpretate. Voia să depună o plângere. Am insistat ca această bunică să fie eliberată imediat din secție. Dar am făcut o greșeală în acea zi: am cedat presiunii și nu am pus niciun cuvânt în dosar. Ce greseala !!!!!

Un alt lucru pe care nu-l mai pot ascunde: leziunea pulmonară în covid este alveolita. Este o reacție exagerată a corpului împotriva unui agresor. Toate alveolitele evoluează la fel. (Plămânul fermierului, plămânul crescătorului de păsări etc.). Cunoaștem alveolita dintotdeauna și știm cum să o tratăm: cortizon în doze foarte mari! Cu toate acestea, unii imbecili care și-au uitat studiile medicale în 5 minute, inclusiv profesori, au interzis cortizonul pe motiv că a scăzut sistemul imunitar. Aceiași proști au uitat că cortizonul slăbește imunitatea într-un mod moderat, doar după câteva luni de tratament continuu. Nu este chimioterapie! De câți morti sunt responsabili acești proști? Sute? Mii?

Alveolita este reversibilă atâta timp cât este tratată devreme cu cortizon. Leziunea pre-fibroză, este definitivă. Câte fibroze au fost provocate din cauza acestor imbecili?

O mica informație: cortizonul face acum parte din tratamentul imediat …

O să-i dăm în judecată pe toți acești proști? Ar trebui.

În prezent, numai rata mortalității și, eventual, rata de admitere în terapie intensivă sunt singurele criterii fiabile pentru epidemie si ele sunt foarte mici. Aproape de zero. De ce sa vorbim despre o epidemie, fara pacienti ??????

Guvernul crește numărul „testelor” și găsește mulți purtatori sănătoși. Este bine. Purtătorii sănătoși sunt utili și necesari, deoarece prin ei se va realiza protecția în masă. Este criminal sa impiedici această protecție în masă, purtând o mască.

Cu toții suntem purtători sănătoși de miliarde de germeni patogeni, în special în gură, dar și în intestine. Foarte mulți dintre noi suntem purtători sănătoși de pneumococ și meningococ. Fără noi, pneumonia ar fi fatală, meningita ar fi face ravagii și am vedea-o peste tot în fiecare zi! Nici măcar nu vorbesc despre Staphylococcus aureus prezent în fiecare nară (abia exagerez) a fiecărui om de pe acest pământ!

Realitatea este aceasta: nu sunt spitalizări, nu exista decese. Acestea sunt fapte!

Ne enervează cu măștile lor obligatorii pentru o epidemie care s-a încheiat și chiar împiedică protecția în masă. Sunt criminali.

Văd zeci de tineri care au toți aceleași simptome: dureri toracice legere, atipice și dispnee inspiratorie (dispneea inspiratorie este întotdeauna psihogenă) și spirometria și scanările toracice sunt încă normale. Acești pacienți au defilat continuu timp de 4 luni, în timp ce anterior am văzut unul la fiecare 3 sau 6 luni. Persoane stresate cărora le este frică să moară (ca în tranziția către anul 2000), care pun atât de multe întrebări încât nu mai am timp să abordez subiectul pentru care au venit.

FRICA permanentă.

Sunt la capatul puterilor. Traim in isterie colectivă creată și menținută de guvern. Toate cărțile de psihiatrie spun că isteria în masă este întotdeauna creată de grupuri mari sau guverne.

Sursă:
– Blogul mediapart DBCooper: „Viața mea a devenit iad! Scrisoare de la un pneumolog epuizat”

Sursa: saccsiv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *