Connect–R, acum chiar nu e cazul sa fii TIGAN!

Connect-r-sunt-tigan

Incredibil, mass media il plange pe bietul Connect – R ca e nevoit sa le cumpere parintilor lui o vila. Saracul Relu castiganumai 50.000 de euro pe luna. De unde bani de vila?

Fara nici o aluzie la cazul de fata, am o nedumerire: oare de ce nu prea vezi tigani la bloc? In schimb, nu e zona din Capitala cu vile vechi sau blocuri cu putine etaje care sa nu fie ocupate de rromi. Buzesti, Matache, Gara de Est, Vulturilor, Strada si Hala Traian, Centrul Vechi, nu e casa nationalizata care sa nu musteasca de puradei cu nume exotice. Apoi, daca viloacele sunt retrocedate, sa vezi drama antica. Urla si se bat cu pumnisorii in piept de parca ar fi pus vreo caramida in acele ziduri… Dar sa lasam acest mister in seama cercetatorilor britanici, gasesc ei explicatia.

Ai o taraba de ziare, normal ca vrei la vila

Parintii lui Connect – R, Relu pentru intimi, locuiau vizavi de Piata Domenii, ca orice oameni gospodari din Capitala. In piata, familia cu simt antreprenorial deosebit, tine o taraba cu presa. Intr-o zi, dupa o lunga zi de munca, peste genitorii lui Relu au navalit niste oameni rai ai caror bunici construisera vila. Traznetul a izbit! Casa fusese retrocedata. Dupa ce cotizasera 40 de ani la CAS si la bugetul statului, mami si tati erau aruncati pe drumuri. Neleguire fara seaman… Ce urmasi netrebnici, ce proprietari fara de inima.

Baga bani, baga bani!

Si uite asa a ajuns Relu sa umble la saltea. Cica i-a mutat pe ai lui intr-un apartament de lux, asa cum isi permite orice vanzator de ziare, si se pregateste sa le ia o vila bietilor sinistrati. Un efort financiar teribil, daca tinem cont de faptul ca vocalistul castiga numai 50.000 de euro pe luna, ceea ce revine mult, foarte mult sub ce castiga romanul de rand.

Connect-R, noi te iubim

Am pus acest titlu, pentru ca  Relu, spre deosebire de foarte multi altii, nu si-a ascuns originea etnica si mai stim ca stie si de gluma. Si acum, pe bune, cand raman ai tai fara casa, mai e vreme de tiganeala?
Sursa: eNational

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dukenazy
dukenazy
6 ani in urma cu

Tiganeala e promovata intens de mass media desi stim ca tiganu Conect-Er nu are studi muzicale ca si altii. Se intampla exact la fel si in America, unde patronul postului TV, jidanul Redstone promoveaza negrii la nebunie si artiste albe cu comportament de prostituate.
Deci daca esti de culoare si fara talent nu iti fa griji ca te transforma jidanii in vedeta instantaneu si iti mai dau si milioane de dolari numai sa injuri albii cum trebuie.
Ati vazut tigani astia vedete cum injura reporterii si cat de agresivi sunt, cand le pui intrebari incomode. Numai albii sunt acuzati de rasism, pe cand coloratii pot face ce vor.