“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Congres PNL. Rares Bogdan si-a iesit din minti: Florin Cîțu “a dat cu pumnul în masă în fata Ursulei von der Leyen”

rares bogdan 2

Rareș Bogdan a explodat la Congresul PNL de sâmbătă. Susținătorul premierului Florin Cîțu își dorește ca acesta să câștige cu orice preț șefia PNL. Ce argumente a adus acesta și ce spune despre Florin Cîțu?

Rareș Bogdan le-a cerut tuturor liberalilor să se pună în spatele premierului Florin Cîțu, care în opinia sa este un om onest, dar și cu mult bun simț. „Va cer sa va puneti in spatele lui Citu, este un om onest, cu bun simt”, a adăugat el.

Totodată, europarlamentarul a începtu să ridice tonul vocii, vorbind despre acuzațiile care i-au fost aduse premierului în momentul în care mama sa a murit. Rareș Bogdan susține că a fost de față când Florin Cîțu a fost atacat într-un mod atât de josnic, numele mamei sale fiind subiectul principal.

„Cea mai sfanta fiinta e mama. Eram la Maramures cu Citu, cel mai dur atac s-a dus impotriva mamei sale defuncte, a fost cel mai josnic atac impotriva unui om politic, sa-i ataci mama”, a spus Rares Bogdan.

Liberalul a mai adăugat că dușmanii nu sunt în PNL ci în afara sălii, precizând că niciun premier din România nu a reușit să facă ceea ce a făcut Florin Cîțu.

”Florin Cîțu va fi președintele acestui partid”
”Împreună trebuie să ducem aceste bătălii. Dușmanii sunt în afara sălii, nu aici. Unitate! Este absolut normal să susțineți un candidat sau altul, se va vedea la vot. Dragii mei, în urmă cu cinci luni de zile am primit invitația de a mă alătura unei echipe și am făcut-o. (…) PNL înseamnă că toți cei de aici suntem împreună. Înseamnă că colegii noștri sunt alături de noi (n.r. a enumerat liderii din mai multe județe). Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîțu. A dat cu pumnul în masă în fașa Ursulei von der Leyen”, a declarat Rareș Bogdan.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.