News alert Conducerea PSD, REACTIE FULGER după atacul liberalilor la Alexandru Rafila

Liderul senatorilor PSD, Stefan Radu Oprea, afirmă joi că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a reușit să facă într-o lună de guvernare ce n-au făcut guvernările PNL în doi ani, după ce purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, l-a acuzat pe Rafila că nu adoptă măsuri concrete pentru a preveni creșterea infectărilor că are „rezultate proaste” strategia ministrului PSD și că nu este normal „să ne bazăm pe noroc”.

„Toată lumea știe că ministrul Rafila a făcut deja în câteva săptămâni, lucruri importante pe care predecesorii săi nu le-au făcut în cei doi ani de la declanșarea pandemiei. Pe lângă înființarea centrelor de evaluare, a fost crescută capacitatea de testare prin implicarea medicilor de familie și a farmaciilor în activitatea de testare COVID, precum și aprobarea medicamentelor antivirale pentru tratarea COVID-19 în formele sale incipiente. În ce privește măsurile de relaxare introduse la finalul anului trecut, domnul Stroe vorbește de funie în casa spânzuratului. Spre deosebire de relaxările decise pe creșterea valului 4 doar pentru ca PNL să-și poată face congres, ministrul Rafila a luat decizii de relaxare doar atunci când numărul cazurilor era în descreștere”, a afirmat Ștefan Radu Oprea.

Citiți și:  Informația zilei pentru angajatii fără certificat verde. Se desface contractul de muncă?

El l-a atacat nominal și pe Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, făcând referire la episodul din 2020 când fiind ministru al Sportului, Ionuț Stroe a scăpat camera în timp ce dădea de acasă o declarație la un post TV și a fost filmat în boxeri.

„Domnul Stroe (PNL) este cel mai bun epidemiolog dintre sportivii în șort. Doar așa se explică criticile total nefondate lansate de purtătorul de cuvânt al PNL în încercarea de a acoperi scandalul facturilor la energie care se află în răspunderea directă a ministrului PNL, Virgil Popescu. Strategia domnului Stroe este, însă, una extrem de proastă pentru că exact azi a fost aprobată înființarea centrelor de evaluare COVID. Cum să acuzi pe cineva că nu face nimic, exact în ziua în care se face ceva foarte concret!? Dacă domnul Ionuț Stroe nu cunoaște măsurile luate până acum de ministrul Sănătății pentru prevenirea spitalizărilor și deceselor COVID asta înseamnă că ori este preocupat mai mult de noile tendințe în materie de vestimentație sportivă, fie pur și simplu nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă”, a afirmat liderul senatorilor PSD, într-o postare pe Facebook.

Citiți și:  Rafila îi CEARTA pe romanii blocati in vami. News alert

Sursa: stiripesurse.roEWS ALERT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *