Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Vezi aici IN CE CONDITII traieste acum corupta ELENA UDREA

udrea1

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, susține că celula în care stă Udrea are niște condiții inumane, care duc la înjosirea celui deținut. Striblea a comparat celula cu cele din lagărele de concentrare, potrivit stiripesurse.ro

”Cu siguranță că nu e cea mai confortabilă situație, dar e un om luptător care încearcă să-și facă apărarea pentru contestație și să speram că aceasta expunere la o situație deranjantă va fi sfârșită de contestație. Din ce am văzut, apreciez că aceste condiții de arest înseamnă înjosire. Ceea ce se întamplă în ultimul timp este o exagerare gravă în ceea ce privește acest concept de arest preventiv. Măsura preventivă s-a transformat într-o umilință, într-un circ fără margini. E un prejudiciu de imagine uriaș.

Nu poți fi de acord cu condiții de lagăr de concentrare. Nu condițiile din penitenciar sunt problema, ci nerespectarea condițiilor în care intri în penitenciar”, a declarat avocatul Marius Striblea.

arest

Elena Udrea își va petrece cele 30 de zile de arest în celula în care a fost închisă și vrăjitoarea Vanessa, după ce a fost acuzată pentru că a șantajat-o pe Oana Zăvoranu.

Vrăjitoarea Vanessa a oferit detalii despre celula în care este închisă acum Elena Udrea, și în care a stat și ea patru luni.

 ”Condițiile sunt inumane. Se spune că este o cameră VIP. Este o cameră de 2 pe 2, nu poți sta două persoane în picioare în același timp. Nu există nicio ușă, e o perdea care delimitează zona. Am fost devastată când am ajuns acolo”, a povestit aceasta, la Kanal D.

Vanessa a rămas șocată de condițiile din pușcărie: ”Sunt păianjeni, gândaci, șobolani. Nu vine nimeni să îți facă ordine și curățenie. Elena Udrea o să facă singură curățenie. Cel mai greu de suportat este spațiul. E mic și sufocant. Acolo nu se stinge niciodată lumina. Camera e plină de igrasie. În cameră se spală lucrurile. La șapte dimineața trebuie să fie în picioare. În celulă ți se aduce mâncarea. Eu mâncam de acasă, nu ai cum să mănânci de acolo. «Pâine, ceai, fasole, varză», nimeni nu lua să mănânce de acolo. Arăta oribil, nu cred că Elena Udrea va mânca acolo”, a mai adăugat ea, potrivit romaniatv.net

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft.

Jurnalistul Mădălin Pribu a dezvăluit la Kanal D care sunt condițiile din arestul Poiției Capitalei dar și ce o va așteptat pe Elena Udrea la penitenciarul Târgșor, acolo unde va ajunge în cazul în care ea va fi condamnată.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Un comentariu

  1. Va admir scrierile .Sunterti obiectivi ,adevarati jurnalisti .Marea majoritate sunt platiti si influentati sa scrie ca sa stoarca lacrimi pentru soarta ''nemiloasa''ca a lovit-o pe sarmana Udrea .Pentru unii prosti a ajuns deja o martira .Multi daca au auzit sau vazut ca sta in celula au iertat si uitat tot .De ceeea ne meritam soarta .Pentru ca nu sesizam manipularea ,dezinformarea .imi este scarba de Elena Udrea si asa zisa ei demnitate .Hotul nu are demnitate ,e hot si atat .Iar mama ei care apare s-o viziteze la cateva ore dupa ce a fost inchisa nu arata decat o noua propaganda .

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.