Condamnat la 15 ani INCHISOARE (!!) pentru că a rupt şi a ars un steag al homosexualilor care era agăţat pe o biserică

Bărbat din statul Iowa condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a ars un steag cu simbolul LGBTQ

Juriul l-a găsit pe acest bărbat vinovat de o ‘crimă de ură’

Un bărbat din Iowa care a fost arestat după ce a rupt şi a ars un steag LGBTQ care era agăţat pe o biserică, va petrece cel puţin 15 ani după gratii, potrivit unui articol.

Adolfo Martinez, de 30 de ani din Ames, a fost condamnat miercuri la 15 ani de puşcărie pentru “crima de ură a incendierii,” la un an pentru “utilizarea nesăbuită a explozivililor sau a focului” şi la 30 de zile pentru “hărţuire”.

“El este în totală opoziţie cu sprijinul nostru acordat homosexualilor,” a spus pastorul de la Biserica lui Hristos- Eileen Gebbie după arestarea lui Martinez în iunie. “[Acţiunile şi cuvintele lui Martinez] arată nivelul de homo-, trans-, şi popo-fobie din “comunitatea noastră frumoasă din Iowa.”

După ce un juriu local l-a condamnat pe Martinez pentru o crimă de ură în noiembrie, Gebbie – care este de asemeni o membră a comunităţii LGBTQ – a spus că experienţa aceea i-a schimbat părerea despre Ames în bine.’

“Adesea am perceput oraşul Ames ca nefiind la fel de progresist cum îl consideră multă lume, iar aici încă există o mare comunitate de homosexuali tăinuiţi,” a spus Gebbie. “Dar 12 oameni pe care nu-i cunosc, care n-au investit în mine sau în această congregaţie, au spus că acest om a comis o crimă, şi a fost o crimă născută din bigotism şi ură.”

Acuzaţiile de “crimă de ură” au fost adăugate deoarece Martinez a ţintit steagul pentru “ceea ce reprezintă el în sensul orientării sexuale,” a spus procuroarea zonală Jessica Reynolds.

Juriul l-a mai găsit pe Martinez vinovat şi de hărţuire de gradul III precum şi de infracţiuni de drept comun.

Martinez a fost arestat la scurt timp după ce a furat steagul şi l-a aprins cu bricheta folosind gazolină din brichetă în faţa clubului “Dangerous Curves Gentleman’s Club” pe 11 iunie.

Traducerea: Costin Ştirbu

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *