Comunitatea ţigănească din Vaslui, atacată cu bâte şi săbii de români

Cartierul ţigănesc a fost devastat de un grup de 40 de bărbaţi Foto: România TV
Cartierul ţigănesc a fost devastat de un grup de 40 de bărbaţi
Foto: România TV

Tiganii dintr-un cartier mărginaş din Vaslui au fost atacaţi de 40 de oameni dintr-o comună învecinată. Atacatorii au dat buzna peste ţigani în casă, i-au lovit şi i-au ameninţat că îi omoară, informează România TV.

Tiganii s-au trezit atacaţi în noapte de 40 de bărbaţi din localitatea Munteni. Totul ar fi pornit de la o ceartă la şcoală, între doi copii de 15 anim, unul ţigan şi unul român.

„Au fost 40 de inşi şi au devastat casele, gardurile. Erau înarmaţi cu săbii, cu sprayuri, cu bâte”, a povestit un localnic.

Atacatorii nu au ştiut însă excat unde se alfă cei pe care îi caută, aşa că au dat buzna peste mai multe familii. Una dintre victime s-a ales cu capul spart. „Aveam fata de nouă luni în casă. Au intrat în casă şi mi-au dat aici cu parul. Mi-au spart capul”, s-a plâns un altul.

Oamenii au sunat disperaţi la 112 şi au cerut ajutor. Poliţişti urmează să stabiliească cine sunt atacatorii şi cum vor fi sancţionaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Foarte bine.Asa sa vada cum se simt si romanii cand etnia lor in majoritate paria societatii nenorocesc politisti,romanisi terorizeaza cetateni in plina zi pe strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *