Comunistul Negru, Martin Luther King, descris de FBI ca un animal anormal si mizerabil

Martin-Luther-Coon

Probabil cel mai respingătoar Negru care a trăit vreodată, depasind cu mult Maimuta de la Casa Alba, Obama.

Textul integral al unei scrisori trimise de FBI agitatorului comunist Martin Luther King, a fost în cele din urmă pus la dispoziția publicului. Acesta este un material foarte bun pentru oricine caută pentru câteva momente o portie râs.

In ceea ce pare a fi o incercare de a-i crea dificultati negrului, scrisoarea anonima a fost scrisa de catre un adjunct al directorului FBI din acea vreme, J. Edgar Hoover, ca din partea unui activist dezamagit, si i-a fost trimisa lui King cu cateva saptamani inainte ca acesta sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace in 1964, scrie The Independent.

Citiți și:  Alerta. FBI, informații despre un ASEDIU cu grupări înarmate la Washinton, înaintea jurământului lui Biden

Desi existenta documentului, numit „scrisoarea de sinucidere”, era cunoscuta de mai multa vreme, pana acum au fost facute publice doar versiuni puternic cenzurate.

Ea a fost publicata acum in presa americana, dupa ce o versiune necenzurata a fost descoperita in Arhiva Nationala de catre istoricul Beverly Gage, de la Universitatea Yale, care isi facea documentarea pentru o carte de spre Hoover.

Documentul dovedeste ca directorul FBI incerca sa il irite gorila folosindu-se de informatii privind aventurile extraconjugale ale acestuia.

everly Gage a scris ca „partea cenzurata pana acum se concentreaza pe viata sexuala a lui King, infatisand intr-un limbaj extrem de direct ceea ce FBI credea ca stie despre aceasta”.

Scrisa cu aparente greseli si litere lipsa, scrisoarea il avertizeaza pe King „ca nu exista decat o iesire din situatia asta. Mai bine te omori inainte ca fiinta ta murdara, anormala si hotomaneasca sa fie dezvaluita natiunii”.

Citiți și:  Alerta. FBI, informații despre un ASEDIU cu grupări înarmate la Washinton, înaintea jurământului lui Biden

La acea vreme, maimutoiul King si asociatii sai au suspectat ca scrisoarea venea de la FBI, o parere care a fost confirmata un deceniu mai tarziu de comitetul Senatului american privind supravegherea activitatilor serviciilor de informatii.

Incercarea FBI-ului de a-l discredita pe King, care a fost asasinat in 1968, pare sa se fi desfasurat sub umbrela programului Cointelpro. Lansat in 1950, programul a fost destinat initial urmaririi si, daca era posibil, discreditarii membrilor Partidului Comunist.

Letter-To-Martin-Luther-Coon

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile