Comunicatul de presa al tiganilor interlopi din cadrul DIPI – Ministerul Afacerilor Interne din Romania: Bulangiu’ ala de pe DeVeghePatriei, haoleu manca-l-ar patu’ Jilavei!

Suraj Fantoma, purtator de cuvant al tiganiei interlope DIPI – Ministerul Afacerilor Interne din Romania!

„Ba, astia a lu’ internetu’, moara familia noastra de mai face voi minciuni la noi ca ie bagati la protestele lu’ Piata Victorei! Ca sa moara noi daca ie frumoase astea, sa zice acuze la noi ca facem inscenarea sa bata pe cetateanu’ cand vrea el sa face protestu’ la Paiata lu’ Victoria! Noi, astia de pe DIPI, cu fratii de la Operatiuni Speciale IGPR, cu fratii lu’ SRI, manca-le-am p…a lor de cocainizati, toata ziua sta pe spionaje cu a lu’ fantomele sa face protectia la viata voastra de cetateni! Ie frumoase astea, moara noi pe Sectia de la Rahova?

Lasa pe copilasii nostri acasa sa se duce dimineata la birou, lasa pe nevestele – haoleu!, iubirile noastre!, sa stea singure si face inselaciune la noi ca ne-am bagat pe servicii secrete ca sacrficiu’ la viata noastra nu conteaza la voi, manca-v-ar buba neagra de cetateni a lu’ Romania…bulangii ce sunteti!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Ie agenturile lu’ spionii straini care vrea sa face turbulente pe activitatea noastra si sa face manipulare la voi, murim noi daca nu adevaratelea le spunem, ca face ca noi ie tigani interlopi pe crima a lu’ organizatii! Bulangiu’ ala de pe DeVeghePatriei, haoleu manca-l-ar patu’ Jilavei!, face poze la noi cand ie in filaje sa puna pericol pe viata noastra! A lu’ DeVeghePatriei are contacte pe spionii lu’ CIA si de pe Rusia, ie agentu’ la aia in adevaratelea va spunem!

Daca voi mai face comentarii pe interneti ca noi ie tigani, ca ie interlopi, ca ie burtosi si nespalati, pe puscarie sa fie cu voi daca nu va baga la toti dosare penale si va luam pe bricege! Daca nu dam cu masura pe voi sa behaie sangele ca tasnitoare, sunam pe fratii de la Craiova sa va ia zalog capetele de pe umeri!

Citiți și:  Bode, vezi că ți-a băgat DIICOT tehnica DIPI în DOS!

Moara familia noastra daca nu ne stie toata Europa, cu ai lu’ americanii, cine ie forta de pe Romania a lu’ serviciile secrete: DIPI – Valoare! Valoare! Valoare! Voi trebuie sa face mandria cu noi ca ie nascuti pe Romania, focu’ pe voi – pietre si lemne in drumu’ vostru’!

Noi nu vrem sa fie pe suparare, da’ stati pe p…a voastra ca va facem Zorro pe fata! Atata zice noi, pe urma sa nu face acuzatii ca n-am bagat comunicate la presa se exprime punctu’ nostru’ a lu’ vederea!”.

Citeste mai multe pe VeghePatriei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.