„Comportamentul anal” al CEO-ului Apple a dus la demolarea monumentului iPhone din Rusia

O companie rusească a demolat statuia iPhone după ce a aflat că CEO-ul Apple e gay

sj1

O companie rusească, care a făcut anul trecut în St. Petersburg o sculptură sub forma unui iPhone de aproape doi metri, a demolat-o ca răspuns la ​declarația publică a CEO-ului Apple Tim Cook dată joi, vizavi de înclinația sa sexuală.

„Monumentul lui Steve Jobs a fost ridicat în ianuarie 2013 în zona de acces a studenților și a elevilor. Legislația rusească interzice propaganda gay și alte perversiuni sexuale printre minori,” a declarat Ek​ho Moskvy, un site de știri local.

„După ce CEO-ul Tim Cook și-a confirmat public sodomia, monumentul a fost demolat, în acord cu legea federală a Rusiei, care presupune protejarea copiilor de informația care promovează negarea valorilor familiale tradiționale.”

Citiți și:  Scandalos: Târg de bebeluşi pentru homosexuali la Bruxelles

Site-ul a adăugat că dezvăluirile lui Edward Snowden indică faptul că ei sunt conștienți că Apple își spionează utilizatorii din jurul lumii și oferă informația guvernului american.

Sculptura iPhone-ului a fost ridicată de o companie numită ZEFS (Uniunea Financiară Europeană din Vest) și a rămas în curtea universității ITMO din St. Petersburg.

Cook și-a recunoscut înclinația sexuală într-un eseu publicat în Bloo​mberg BusinessWeek, unde a susținut că: „Sunt mândru că sunt gay, și consider că a fi gay e unul dintre cele mai mari daruri pe care Dumnezeu mi le-a dat.”

„Să fiu gay mi-a oferit posibilitatea de a înțelege în profunzime ce înseamnă să faci parte din minoritate și mi-a deschis o fereastră pentru provocările de care se lovesc oamenii din alte grupuri minoritare în fiecare zi. M-a făcut să fiu mai empatic, ceea ce mi-a îmbunătățit viața. A fost greu și inconfortabil uneori, dar mi-a dat încrederea să fiu eu însumi, să-mi urmez calea și să mă împotrivesc celor care nu sunt de acord cu asta și bigotismului,” a scris el.

Legea propagandei LGBT din Rusia a fost acceptată unanim de Duma rusească pe 11 iunie 2013 și a trecut ca lege câteva săptămâni mai târziu. Mișcarea asta a atras multe critici internaționale, chiar și inițiative de a boicota jocurile olimpice de la Soci.

Citiți și:  Scandalos: Târg de bebeluşi pentru homosexuali la Bruxelles

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile