Comisia Europeană pentru Deratizare avertizează dur România: Parlamentul vostru e plin de șobolani!

Dupa ce raportul OLAF da de pamant cu legile justitiei pregatite de guvernantii nostri, iata ca de data aceasta a venit randul Comisiei Europene de Deratizare sa ne traga de urechi.

Prestigiosul organism european atrage atentia asupra faptului ca in Romania lucruri au scapat total de sub control in ceea ce priveste gradul de colcaiala a daunatorilor de tot felul.

Astfel, in raportul Comisiei Europene Anti-sobolani, se arata clar ca in ultimii ani cladirea Parlamentului a fost invadata de paraziti, in timp ce romanii au privit cu indolenta cum mizeria cuprinde treptat intreaga tara.

Desi sobolani exista in toate marile capitale europene, nu exista nicio institutie centrala din tarile membre UE care sa fie mai plina de aceasta specie scarboasa de paraziti, decat Parlamentul de la Bucuresti.

Citiți și:  Atac fără precedent la adresa Rusiei! Comisia Europeană intervine în conflictul din Ucraina

Situatia este cu atat mai intolerabila cu cat din acea cladire, ciuma, purtata de aceste rozatoare, se raspandeste in toata Romania, subminand nu doar economia ci si sanatatea si invatamantul acestei nefericite tari.

Daca romanii nu vor fi in stare sa isi faca ordine in propria ograda, se poate impune oricand masura carantinei, pentru ca nu cumva acesti sobolani sa se reverse in toata Europa, cu atat mai mult cu cat avem indicii ca o parte dintre ei au inceput deja sa rontaie milioane de bancnote de euro.

Se mai arata in documentul oficial.

Sursa: Ponturi Fierbinti

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  News alert. Comisia Europeană sprijină si invită migranții în UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.