“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINII

Comisar-șef de poliție Florin Șinca: “După ce că ești prost, mai și semnalizezi? Când au devenit orașele revoluției orașe homosexuale?”

maxresdefault

Duminică, 15 august o prăznuim pe Sfânta Fecioară Maria. E sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, căreia în popor i se mai zice Sfântă Măria Mare. Până atunci este o perioadă de post. Nu mai vorbesc de schituri și mănăstiri, unde cei care-ați poposit pe aici știți că seara pe 14 se face slujba de Priveghere și e tare frumos.

Luni, pe 16, Biserica Ortodoxă Română a rânduit în Sinaxar praznicul Sfinților Martiri Brâncoveni, pentru că noi nu vom uita în veci măcar această dată din calendar: 16 august 1714 – Uciderea la Constantinopol a voievodului Țării Românești, a fiilor Codin, Ștefănuță, Răducu, a mezinului Mateiaș și a sfetnicului Ianache.

Mai luăm aminte la această jertfă, la ce înseamnă să vezi în câteva minute cum îți dispare neamul sub ochii tăi? Înțeleg neisprăviții ăștia devianți ce fapt unic în istoria noastră și a lumii întregi este aceasta? Știți voi, pierde vară, ce înseamnă să ai moștenitori? Că părinții voștri, dacă erau tot așa de aiurea în tramvai ca voi, voi nu existați?

Tot luni, prin lege, avem Ziua Națională de Conștientizare a Violenței contra Creștinilor.

Dar, în aceste vremuri de abjurare și de rătăcire, credința țării vă stă ca un nod în gât.

Vă întreb, ce caută trimisul unui stat, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în negocieri, cu cereri, cu manevre pentru lgbtiq și gașca? Asta e misiunea lui de diplomat? Îi reamintesc reprezentantului perfidului Albion, că haplea ăla de Churchill ne-a vândut bolșevicilor lui Stalin, la 9 octombrie 1944, pe un biet șervețel de hârtie cu care s-ar fi șters la cur!

N-avem nimic cu nimeni. Românul e îngăduitor, e ,,prost” de-i iau câinii mămăliga din mână. Așa e românul. Câte bordeie, atâtea obiceie – așa grăiește el. Și e bine. Numai că voi, cu ,,festivalul diversității”, cu parada ,,normalității” săriți calul flăcăi și fete, pizdificați și ce mai sunteți! Înțeleg, e devianță, e boală, e copierea comportamentului, e anturajul prost, dar de ce trebuie să vă suportăm exibiționismul? Trăiți-vă drama existenței cu decență și bună cuviință, în casa voastră! După ce că ești prost, mai și semnalizezi? Stai în banca ta.
Dacă tot insistați pentru miting, vă puteți întâlni mai pe toamnă. Pe str. Balsamului, sau Inocenței, sau Aromei, sau Fetițelor, sau Părului, Idilei, Zânelor ce sunteți. Ori în Ferentari, pe str. Trompetului.

Sau stați în case, cum a zis chiriașul din dealul Cotrocenilor.

Iscălirea de către Primăria Generală, condusă de un primar independento-pluserist-liberal, a desfășurării paradei lgbtiq taman pe Calea Victoriei este o insultă la adresa poporului român. Practic, suntem înjurați în propria bătătură.

Această aprobare dată de întâiul edil al capitalei Țării Românești este o insultă la adresa poporului român și ea nu trebuie să rămână nepedepsită. La urne.

Vezi si: “Pregătesc rezistența din munți!”, avertizează Colonelul Florin Șinca

168528

Bucureștiul este orașul ciobanului Bucur, nu al pârțarului Bucur.

Poporul român îngăduie multe, dar până la un punct. Nu ne mai călcați pe bătături! De altfel, sunt uimit de slaba reacție a cetățenilor. Doar câteva organizații patriotice au luat atitudine și au chemat la contramanifestație, pe un Facebook în care cenzura a întrecut orice măsură. Poate mă înșel.

Cea mai veche uliță se numea Podul Mogoșoaiei. Venea, suind agale, de pe cheiul Dâmboviței, din miezul, vatra Bucureștilor. Aici e Centrul Vechi, Centrul Istoric, unde azi vă plimbați voi galoșii de firmă. Era ,,pod”, pentru că era podit cu lemn, iar la Palatul Suțu, Muzeul Bucureștilor, puteți încă vedea o asemenea veche podină.

Era al Mogoșoaiei, pentru că era calea pe care mergea Sfântul Voievod Martir Constantin Brâncoveanu, domnul Țării Românești, către reședința de vară de la Mogoșoaia, unde ne ducem azi cu drag să vedem palat, biserică, cuhnie, stejari seculari, totul făcut cu rost.

Calea Victoriei s-a numit așa după Razboiul de Independență (1877-1978), pentru că pe aici a defilat ce a mai rămas din Oștirea Română victorioasă, după întoarcerea de la Plevna, Grivița, Rahova, Smârdan, Opanez…

Vezi si: Comisarul Florin Sinca lanseaza lucrarea Martirii Politiei Romane

Pe unde au călcat pașii unui martir al credinței strămoșești și opincile unor eroi nu pot trece niște neisprăviți!

Am mai zis, totul este ritualic și e făcut cu dinadinsul. Se încearcă trecerea unor linii roșii, depășirea unor bariere, forțarea răbdării noastre.

Mâine, poimâine, homosexualii vor cere defilare de Ziua Națională, pe sub Arcul de Triumf. Și li se va da satisfacție. De ce? D-aia. Pentru că am decăzut.

Parada lor este ceva marginal, de nebăgat în seamă. Rușinos, în felul său, ar fi trebuit să nu se știe. Și așa românii au destule pe cap. Dar, în vreme ce minele ni se închid, prețurile cresc, pădurile se taie, țăranul dispare, pământul mănos al țării e dat străinilor pe nimic, țara toată e vândută și lăsată în voia sorții, acești trădători, conduși de păpușarii mafioți din afară ne țin ocupați cu pseudoprobleme.

Să vă fie rușine, nesimțiților!

Vezi si: Comisar-șef de poliție Florin Șinca: Refuz noua carte de identitate

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.