Comediana Michelle Wolf glumește că avortul a făcut-o să se simtă foarte puternică, precum „Dumnezeu”

Michelle Wolf a încercat să-și croiască drumul spre notorietate, de când a atacat-o pe fosta secretară de presă a Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, la Cina Corespondenților de la Casa Albă din 2018. Acum are o nouă glumă. Combinând blasfemia și avortul, Wolf a glumit că propria procedură a făcut-o să se simtă atât de „puternică” încât s-a simțit ca „Dumnezeu”.

Împlinit cu spiritul noii mărci de feminism care adora avortul, Wolf a folosit recenta ei comedie specială Netflix Joke Show pentru a sustine în mod esențial avortul și a explica cât de puternică este cu adevărat. Chiar și într-un set de stand-up, gluma este de prost gust.

Wolf a adus in discutie problema avortului după ce a vorbit despre egalitatea ciclului menstrual sau cât de amuzant ar fi dacă bărbații ar simți durerea femeilor. Da, glumă amuzantă, este pacat că există unii „bărbați” care cred că este posibil, dar ne descurcăm. Wolf a pornit de la un loc de pură apatie și a avansat de acolo. Ea a menționat că vorbirea despre avort ar trebui să fie la fel de normală ca tema „despre alergia la gluten”.

„Oricând sunt la cină cu cineva când sunt ca „Nu pot mancar ori din cauza glutenului„, ”Oh, asta o sa fie amuzant.”

Wolf a început apoi adevăratul comentariu: „Și o mulțime de oameni cred că, chiar dacă vi se permit avorturile, ar trebui să fie doar din foarte puține motive specifice. Ei bine, cred că ar trebui să fii capabil să obții un avort din orice motiv dorești.

Publicul a aplaudat, bineînțeles, și Michelle a răspuns prin a-I mustra pe acei oameni care consideră că avortul este un „mare lucru” sau persoanele care cred că ar trebui „sa se gandeasca o perioada pentru a lua decizia”. Ea a declarat: „Poate fi orice chestie vrei să fie. ”Dacă este o chestie mare, „este o chestie mare. Dacă nu, nu.” Din păcate, mai multe aplauze.

Wolf a încercat în continuare să destigmatizeze uciderea bebelușului, spunând că avortul propriu nu a fost mare lucru pentru ea și lamentând că femeile „simt că nu ar trebui să aveti acest sentiment de rușine dupa ce fac un avort”. “Te poți simți cum vrei după un avort. Fa unul! Vezi cum te simți.”

Totuși, insistand pe acelasi subiect, Wolf a întrebat: „Știi cum m-a făcut avortul? Foarte puternica.” Totuși nu s-a terminat: „Știți cum spun oamenii că nu poti face pe Dumnezeu?”

„Am ieșit de acolo fiind ca, „Nimeni nu trece peste Morgan Freeman, Eu sunt Dumnezeu!”, făcând referire la actorul celebru pentru interpretarea lui Dumnezeu în Bruce Almighty.

Dacă nu este nebunie, ce ar putea fi? Raționalizarea avortului a făcut feministele de stânga atât de obsedate încât acum vor încerca să ne convingă să „facem unul” și să ne simțim ca Dumnezeu. Știm că este o „glumă”, dar, este una deplasata. Și, sa acceptam.realitatea, Wolf ii arată publicului că are dreptul la uciderea bebelușilor.

loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *